reklama
Heh co ja bym dala za mozliwosc normalnych zblizen intymnych z mężem
A tu wspolzycie zakazane juz od..... 3msc
Masakra!
Juz nie wytrzymujemy, a co tu dopiero odczekac jeszcze czas połogu.... No ale czego sie nie robi dla dzieci

Juz nie wytrzymujemy, a co tu dopiero odczekac jeszcze czas połogu.... No ale czego sie nie robi dla dzieci

MonikaWroclaw84
Mama Mateuszka
No to wszystkie mamy problemy z bąkami
Ostatnie pare dni wypróżnien- rozwolnienie
(((( az sie troszke boje
((
Larkaa wspomnialas o wydzielinie po stosunku....my tez sie wciąz kochamy i zaczynam sie bac czy to aby teraz nie przyspieszy porodu....wiem ze przy niezagrożonej ciązy mozna sie bzykac do konca ale ja zauwazylam ze po orgazmie mam tak twardą macicę jak kamień. Czy to normalne??? tez tak macie??? Po paru minutach wszystko wraca do normy czyli brzuch jest miękki i nie czuje zadnych dolegliwosci. Ale powolutku zaczynam sie troszke obawiac....
Ostatnie pare dni wypróżnien- rozwolnienie
Larkaa wspomnialas o wydzielinie po stosunku....my tez sie wciąz kochamy i zaczynam sie bac czy to aby teraz nie przyspieszy porodu....wiem ze przy niezagrożonej ciązy mozna sie bzykac do konca ale ja zauwazylam ze po orgazmie mam tak twardą macicę jak kamień. Czy to normalne??? tez tak macie??? Po paru minutach wszystko wraca do normy czyli brzuch jest miękki i nie czuje zadnych dolegliwosci. Ale powolutku zaczynam sie troszke obawiac....
Ja od początku mam z tym problem. Całą ciążę przeszłam bezobjawowo, poza właśnie jedną dolegliwością - bączkija za to nie potrafię za nic w świecie powstrzymywać teraz...bąkówżebym nie wiem jak się starała to są głośne. wstyd!

Wczoraj tak miałam (ale to chyba po bigosie!) że mąż uciekł z pokoju i poszedł spać do drugiego! Dzisiaj się śmiałam, bo wysłałam mu smsa do pracy, żeby nie bał się wrócić do domu, bo kupiłam espumissan!

Każda z nas tak ma :> to normalne. Póki nie masz zagrożonej ciąży nie ma przeciwskazań do uprawiania seksu do końca. Chociaż na Szkole Rodzenia położna mówiła, że nawet wtedy powinno się wstrzymać pomiędzy 34 - 37 tygodniem. A później znowu błogosławieństwopo orgazmie mam tak twardą macicę jak kamień. Czy to normalne??? tez tak macie???

larkaa
Fanka BB :)
Monia ja też mam twardą macicę zawsze po
Ale no po prostu nie wiem co się ze mną dzieje, teraz to co 2 dzień, ciągle mnie nosi i czuję się straaaasznie sexi, wodzę męża jak cholera, nie wiem skąd to, nigdy tak nie miałam :O
czy to jakiś kolejny ciężarowy syndrom?
Ale no po prostu nie wiem co się ze mną dzieje, teraz to co 2 dzień, ciągle mnie nosi i czuję się straaaasznie sexi, wodzę męża jak cholera, nie wiem skąd to, nigdy tak nie miałam :O
czy to jakiś kolejny ciężarowy syndrom?
Bo orgazm to nic innego jak skurcze macicy. Ja też mam twardą jak czuję podniecenie chociażby, ale to normalne, dzidzia to podobno odczuwa jak kołysanie. My już mamy zielone światło, ale mąż boji się mnie dotknąć i wczoraj niemal go zmusiłam i skończyło się porażką... to znaczy moją porażką, z nerwów awogóle nie mogłam się wczuć.
Dziewczyny a jak jest rozwarcie to nasienie nie wpłynie przypadkiem do dzidziusia, ja wiem że to maksymalnie głupie pytanie, ale takie my śli chodzą mi po głowie.
Dziewczyny a jak jest rozwarcie to nasienie nie wpłynie przypadkiem do dzidziusia, ja wiem że to maksymalnie głupie pytanie, ale takie my śli chodzą mi po głowie.
reklama