reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

wow 19 miesiecy.... :sorry: niezly wynik
a ja jutro ide na zabieg umieszczenia implanta antykoncepcyjnego :shocked2: mam jakiegos pietra ale pojde bo mam dosyc gumek a od pigulek tylam :crazy:

reklama
To ja póki co najlepszy wynik mam, karmię jakieś siedem razy na dobę a okres wczoraj mi się zacząl. Móiwę Wam jakie dziwne uczucie. Tyle bez miesiączki że aż zapomniałam jak to jest. Nic nie boli i bardzo mało krwawię.

Ja tez karmie nadal dosc czesto, a @ dostalam dokladnie po 10 miesiacach od porodu. Dziwne uczucie, tez nic mnie nie boli i krwawienie w normie, ale z drugiej strony ciesze sie, ze wszystko wrocilo do normy.:tak:

Ha, to ja mam już 3 miesiączkę od porodu ;)
Ale co mnie martwi to chudnę na maksa, nie wiem skąd u mnie taki metabolizm. Ani się nie odchudzam ani nie ćwiczę, zapycham się słodyczami i znowu 1 kg schudłam i to w tydzień ;/
niedługo chyba zniknę :|

No ja dostałam niecałe 2 mc po porodzie miesiączke:no: Więc nie nacieszyłam się długo. A w ciąży też przez miesiąc miałam okres i ginekolog to potwierdziła.

larkaa ja też zapycham się słodyczami bo uwielbiam je.:tak: A moja waga stoi w miejscu. Dużo jem ogólnie a lekarze się dziwili że nie nie tyję. Dopiero w ciąży przytyłam z czego się cieszyłam.A teraz ważę gdzieś 5kg mniej niż w 9mc ciąży.Ale same wiecie jak wyglądam więc nie będę pisała ile teraz ważę, bo w końcu jestem zadowolona.To już nie jest 36 kg jak było na początku ciąży. I martwiła się rodzina i ginekolog czy donoszę moją ciąże ale stał się cud:-)
Idę bo McDonalda przywieźli, moje ulubione jedzonko:-)

reklama
Do góry