reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

rany elunia aż mnie zmroziło... niby głupota bo palec przecięty a nie przelewki...
hooba ja bym się za radą Martussy już do domowych sposobów odwołała - czosnek, miód cebula itd. a do gardła jeszcze inhalacje może pomogą?
PS a propos kryształów to żeby nie pękały trzeba je myć i płukać w wodzie o tej samej temp - ale wy jesteście idealne panie domu to wiecie wszystko :-p

reklama
elunia jakis czas temu tez skaleczylam sie od szklanki, ale rana zdawala sie byc niewielka bo na pol centymetra i nie krwawila bardzo, wiec zaklepilam plastrem tylko i bylo dobrze... Jednak blizna mi zostala do dzis, a to bylo na nadgarstku to wygladam tak jakbym sobie zyly chciala podciac :sorry::confused2:
oby raczka szybko wrocila do zdrowia:tak:

dzięki dziewczyny już lepiej z łapką ale blizna niezbyt ciekawie wygląda...i jeszcze palec opuchnięty, z czasem mam nadzieje że się podgoi.

Dziewczyny pojawila mi sie jakies 2 dni temu dziwna mala plamka na dłoni, wlasciwie to jak maly plaski regularny pieprzyk koloru ciemnoczerwono-brązowego..... wczesniej nie zwrocilam na niego uwagi ale dzis mu sie przyjzalam. Ale mam stracha:( Jutro szybko do dermatologa.........

Monika- jezeli ta krostka nie ma czerwonej otoczki [ takiej zapłomienionej] to spoko wodzu, a myśle ze nie ma.;-):tak: Monika myśle że to po prostu kurzajka, miałaś kiedyś takie krostki wcześniej???Niech na wszelki wypadek maż sprawdzi Twoje plecki, ale jestem dobrej myśli, ja stawiam na kurzajke. Idż do lekarza z tym, bo jezeli moja teoria sie sprawdzi, to musisz się jej pozbyć, bo kurzajki się rozsiewają, a szkoda żeby Matik je miał.A jeszcze tak sobie pomyślałam, ze może ugryzł Cię poprostu jakiś pająk, ich teraz pełno w domach. Mojego Mikiego naczolecośugryzło.

Ostatnia edycja:
Miki nie ma otoczki ale pojawil sie tak nagle, przejelam sie:((( Znam pewna smutna historię:((
W srode ide do lekarza i pokarze mu to oraz wszystkie inne:)) I niech zobaczy:)))
A kurzajka, to to nie jest. Z kurzajką nie bylo by problemu. Nie jestem panikarą ale wiem ze takie rzeczy trzeba szybko sprawdzac.

Miki nie ma otoczki ale pojawil sie tak nagle, przejelam sie:((( Znam pewna smutna historię:((
W srode ide do lekarza i pokarze mu to oraz wszystkie inne:)) I niech zobaczy:)))
A kurzajka, to to nie jest. Z kurzajką nie bylo by problemu. Nie jestem panikarą ale wiem ze takie rzeczy trzeba szybko sprawdzac.
Oj moja kochana, na punkcie niespodziewanych krostek to jajestem mega panikara:tak::tak:. Mojego R dziadek zacioł sie przy goleniu , zacioł pieprzyka na policzku, po sześciu miesiącach miał juz amputowane oko, po kolejnych kilku żegnali go.Miał 50-pare lat [ nie pamiętam dokładnie ile]:-:)-:)-(A na domiar złego mój robert maw tym samym miejscu taki wystający pieprzyk i baranek mói goli sie tylko i wyłacznie żyletkami, ile jamu razy mówie że kupie mu najlepszą [ nawet najdroższa] maszynke elektryczną, nie ciele mówi że nie potrafi się golić niczym innym niż żyletkową maszynką:wściekła/y::wściekła/y:Do chłopa jaknie obuchem to innaczej się nie da:no::no::no:
No i mój Maurycy mabardzo brzytkie pieprzyki na plecach. W 2006 roku były mega upały, na jesieni powyskakiwały mu wszędzie na twarzy i na plecach, te na twarzy nie zmieniają kształtów, ale te na plecach rosnąrazem z nim, mam je cały czas na uwadze. Lekarz w polsce też ich pilnowała zawsze.atu dupa, ale jak pojade do polandi , to znowu skontrolujemy je.:tak::tak:

Wlasnie z tym nie ma zartów:((( Znam historię dziewczyny (miala 24 lata) Wziela slub, urodzila dzidziusia i byla mega szczesliwa. Cos jej sie pojawilo na nodze ale nie przejęla sie tym, po jakims czasie bylo z nią juz badzo żle, lekarze odkryli przyczynę, zmarla miesiąc póżniej.....jej córeczka jej nawet nie pamieta a mąz wciaz ja opłakuje:(((( Dlatego sie boję:((( Mam pare wysstajacych pieprzyków na plecach, jednego na twarzy no i to dziwne teraz na dłoni:(( W środę pokaze je wszystkie Pani doktor, nawet je powycinam zeby miec spokój!!!

reklama
Monia i co z tą plamką? Byłaś u lekarza i co?

Dostałam okres więc już nie jestem bezokresowa :)
Ale i tak było pięknie! 19 miesięcy bez miesiączki! :-)

Do góry