reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

:-D:-D:-D

A do mnie wczoraj @ zawitala, lepszego dnia se nie mogla wybrac, zapamietam do konca zycia.:-p Spodziewalam sie tornada, ale nic, przyjechala cichutko, niespodziewanie i... bezbolesnie.:-) Cholercia, mam identycznie jak moja mama - Ona tez dostala pierwszy @ po 9 mies. od porodu, ale wcale mnie ta i inne zbierznosci nie ciesza, bo po drugim dziecku (czyt. mnie:cool2:) przytyla 20 kg!!!:szok:
o kurczaki :szok::szok::szok:20 kilosówdo przodu, no moja droga pilnujsię, :tak::tak::tak:ja niestety nie dałam rady się upilnować, nie jest to łatwe jak za przyjaciela ma sie schabowego:-p:sorry2::zawstydzona/y:;-);-):-)No i podobnnie jakTy emkamek , mam wszystko tak jak moja mama, :tak::tak::tak:

reklama
wczoraj miaam pechowy dzien mylam gary i pekla mi szklannka krysztalowa i wbila sie w palec, takie glebokie ciecie, bylam sama z iga, oblozylam reke gazikami a tu krew sie lee , zadzwonilam po mezola bo nie wiedzialam czynie trzeba bedzie szyc, zaraz przyjechal zrobil mi opatrunek ciecie na 1,5 cm dobrze ze nie na zgieciu, slabo mi sie zrobilo jak cholera....
ale nie pojechalismy na pogotowie, malej nie moglam kapac wiec m przejal obowiazki.
dzis troche mniej boli ale lapka unieruchomiona dobrze ze to lewa reka

Jejku, Ela dobrze zenie zemdlałaś i nie wykrwawiłaś się, takieniby [ Tylko] skaleczenie ,moze mieć poważne skutki. Dobrze że zadzwoniłaś po męża :tak::tak::tak:. A no i mężuś troszke będziemógł Igusie porozpieszczac ;-);-):tak::-)

Elunia dobrze że mąż pomaga i że nie trzeba było szyć rany. Aż mnie ciarki przeszły jak przeczytałam.. brrr.

A ja znowu chora jestem :( Już nie wiem co mam robić. Byłam u lekarza i dostałam antybiotyk miejscowy na gardło, ale to było w czwartek i do tej pory nic nie przeszło :no:. Płuczę też solanką gardziołko, piję sok z cebuli, jem hallsy, pije herbatki z malinami cytryną i już nie mam pomysłu co jeszcze mogę zrobić:confused2: Może Wy macie jakieś rady?? Poratujcie:zawstydzona/y:. Jak do jutra nie przejdzie to chyba znowu pójdę do doktora:-(.

reklama
Do góry