reklama
ja też mam taką cerę. Ale dopatrzyłam się jednego minusa.
Za cholerę nie potrafię sama kupić, dobrać sobie jakiegoś pudru, podkładu itp. W ogóle dla mnie to czarna magia. Nigdy nie musiałam się malować, bo nie miałam czego zakrywać![]()
A teraz nie kapuję, co i jak się używa. Wkurzam się, że wchodzę do sklepu z kosmetykami i zamiast poczytać sobie etykiety na spokojnie to przychodzi do mnie ktoś i pyta w czym pomóc. A mnie głupio powiedzieć, że się na tym nie znam i że potrzebuję pomocywięc wychodzę.
Nie wiem czy sam puder wystarczy, czy trzeba więcej tych specyfików używać, żeby wyglądać jak człowiek... a lata lecą... i oczka bardziej podkrążone, pory bardziej widoczne... i przydałaby się taka wiedza :-(
Ja nie uzywam pudru ani podkladu od 4 lat czyli odkad zaczelam sie spotykac z obecnym mężem

U mnie podstawa to makijaż oczu... Bez tego ani rusz z domu

Ardzesh, mam to samo. A jak już kupię jakiś podkad czy puder to tak nie umiem go używać i leży 4 lata i w końcu wyrzucam. Też by mi się wiedza kosmetyka przydała, ja nawet kremy na twarz nie umiem sobie kupić.
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
zapomniałaś postawić kreski nad "O"
= wÓdy
))))

mnie mędzi łeb, pobloewa brzuch i chodzę dziś wkur..na na maksa... o twarzy nie wspomnę....znaczy @ idzie

mam ochotę sobie popłakać.. mój polazł na ostatnią nockę... mam siąść i pisać i mam to w doopieeee

wnerw i tyle. wypilam melisę i o kant doooopy ja można roztrzaskać.:-(
maltanka
Fanka BB :)
Martussa ja miałam to samo jak dostałam 1 @ po porodzie, pierwszy dzień to cały wyłam, a do tego zostałam sama z małym bo M pojechał na konferencję. teraz mnie odwiedziła znowu @ i od wczoraj też mam mega nerwa na to wszystko. 1,5 roku spokoju było.
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
no nic tylko się przytulić nam zostało, Maltanko....:-(
maltanka
Martussa tulam Cię mocno. Damy radę;-)
mikimauro
nieszczęście Ty moje:-no nic tylko się przytulić nam zostało, Maltanko....:-(

reklama