reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

...jak to nie ma:eek::-( o rany to się wycierpiałaś strasznie.Przykro mi. :-:)-:)-(
oj bolało... ale niestety antybiotyku nia mogłam dostać, bo karmię a coś trzeba było robić:eek:

zębowa wróżka zabrała :-D
:-D:-D:-D a w samian synowi przyniosła dwa nowe;-)

Anius starsznie współczuję. Wyrywano mi trzy ósemki i wiem co to za ból jak schodzi znieczulenie i potem jak nie mozna brać w moim przypadku ketonalu forte. Jeju naprawdę współczuję!!! Ja też bym chyba dała butle przez jeden dzień bo bez przeciwbolowego nie da rady,a apap to o kant... można potłuc:)
dałam radę tylko na apapie. to moje pierwsze takie przeżycie i nawet pierwsze znieczulenie u dentysty:sorry2: a mówie wam, jaka dieta cud normalnie takie wyrwanie;-) cały zeszły tydzień prawie nie jadłam, bo najpierw od soboty wymioty i biegunka a jak mi przeszło to w środę ząb zaczął boleć... doskonale pasuje tu "jak nie urok to s***";-) i dzisiaj tak z ciekawości biorę spodnie które nosiłąm przed ciążą i grzecznie czekały na lepsze czasy i są za luźne:szok::szok:

a co do pryszczy to ja też nigdy nie miałam:happy2: i ogólnie cera bezproblemowa:happy2: a malować się nie umiem, zawsze tylko oczy trochę, żeby jakoś wyglądać;-)

reklama
ja też mam taką cerę. Ale dopatrzyłam się jednego minusa.
Za cholerę nie potrafię sama kupić, dobrać sobie jakiegoś pudru, podkładu itp. W ogóle dla mnie to czarna magia. Nigdy nie musiałam się malować, bo nie miałam czego zakrywać :)
A teraz nie kapuję, co i jak się używa. Wkurzam się, że wchodzę do sklepu z kosmetykami i zamiast poczytać sobie etykiety na spokojnie to przychodzi do mnie ktoś i pyta w czym pomóc. A mnie głupio powiedzieć, że się na tym nie znam i że potrzebuję pomocy :-p więc wychodzę.
Nie wiem czy sam puder wystarczy, czy trzeba więcej tych specyfików używać, żeby wyglądać jak człowiek... a lata lecą... i oczka bardziej podkrążone, pory bardziej widoczne... i przydałaby się taka wiedza :-(
ardzesh- To dokładnie jak ja, Ja miałam [niedawno poległ w rękach córy:dry:] jeden puder, kupiłam sobie w avonie ten kulkowy.Jest świetny i polecam pudry kulkowe.Tzw. fluidów nigdy nie musiałam uzywać, no i szczeze powiem że z takim kitem na twarzy czułam się dosć kiepsko_Obiecałam sobie że nic nie nałoze na moja piękną gębulke przed trzydziestką:-p;-), ale byłam w zeszłym miesiącu na regulowaniu brwi i pani kosmetolog [ nie kosmetyczka,] powiedziała że powinnam już kupić sobie krem pod oczy [ ja jej że nie ma mowy, że nie znosze kremów i poza zwykłym nivea nic nigdy nie kładłam i że jeszcze zmarszczek nie mam] a ona że tylko krem z witaminami, bo moje oczy sa bardzo zmęczone.No i w przyszłym tygodniu jestem zapisana znowu na brwi i czyszczenie twarzy. Ale na tyle mam czystą twarz że babeczka powiedziała że nie mam potrzeby robić tej mikrotermabrazji, tylko zwykłe oczyszczanie buziola metodą jakis elektrod czy cuś :eek::cool2:. Ta moja kosmetyczka jest moja dobra kolezanką tu, dziewczyna ma swój salon kosmetyczny, ale zajmuje sie tylko oczyszczaniem ciała, buzi itd.W polandi tez miała pare lat swój gabinet no i wykładała w szkole kosmetologie, naprawde zna sie na zeczy.Tak więc mam szczęście że mój buziolek jest taki ładny:-p:-p;-);-):-):-):-)
Nimfi-to jest nas dwie. Mam tak samo jak Ty :tak::tak::tak:

Ja sie niestety nie moge pochwalic nieskazitelna cerą, co jakis czas wyskakują mi problemiki i wtedy tylko płynny podkład pomaga tuszowac....zawsze mialam nawal pryszczy przed @ A teraz z racji tego ze nie mam okresu pryszczyki pojawiają sie kiedy chcą:((( A z domku tez nie wyjdę niepomalowana. Przynajmniej podkład i rzęsy muszą być "stiuningowane":-D:-D:-D
Wczoraj mialam okazję poznać cud-dziewczynę. Naprawdę obiektywnie niprzyzwoicie piękna.....nie moglam sie oprzec i wciaż na nią patrzylam:tak:A cerę miala nieskazitelną i doskonałą (zreszta jak wszystko inne)..są szczesciarze na tym świecie....:)

monia-cud dziewczyna mówisz, to gdzie sie minełyśmy, bo nie pamiętam ;-);-):-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D
martussa-widzisz babo, jest nas wiecej, jaki morał z tego , ze w tym wieku pyskatym wyskakują :-D:-D:-D;-);-):-p:-p

Nie wiem czy sam puder wystarczy, czy trzeba więcej tych specyfików używać, żeby wyglądać jak człowiek... a lata lecą... i oczka bardziej podkrążone, pory bardziej widoczne... i przydałaby się taka wiedza :-(
ardzesh ja np. używam tylko puder w kremie, jak nałożysz w kremie i jeszcze w kamieniu to będzie wyglądało jakbyś miała maskę nałożoną na twarz

:-D:-D:-D a w samian synowi przyniosła dwa nowe;-)

dałam radę tylko na apapie. to moje pierwsze takie przeżycie i nawet pierwsze znieczulenie u dentysty:sorry2: a mówie wam, jaka dieta cud normalnie takie wyrwanie

gratulacje dla Matika za dwa nowe ząbki:tak:

a co do dentysty to ja bez znieczulenia nie dam się dotknąć. tak się boję. leczyłam w ciąży zęba bez znieczulenia-koszmar to był dla mnie. jeszcze więcej stresu i strachu niż poród.

a mnie się rzuciły pryszcze... wyglądam jak nastolatka albo jak muchomor- wedle upodobań:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: stres=pryszcz...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja też mam jednego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dostałam @:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry