reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

reklama
jolek jakiś czas temu pisałaś, że boli Cię ząb. pytałaś tutaj na forum co możesz robić, żeby jakoś sobie ulżyć. pamiętasz może co ci forumki radziły?:sorry::sorry: karmię piersią i nie wiem co mogę brać, a niestety nie mam z kim teraz Matika zostawić żeby lecieć na pogotowie stomatologiczne:-:)-( tak się wybierałam od lutego do tego dentysty na przegląd i doszło do tego, że muszę iść:rofl2:
przepraszam ,że wczoraj nie odpisałam ale popołudniu to nie mam szans.
Dziewczyny pisały o apapie ,ale ja w szpitalu dostawałam ketonał po cesarce i mi położna mówiła,że od czasu do czasu 0,5 tabl mogę wziąść .Wtedy wziełam bo bym nie wytrzymała

jolek dzięki:-) niestety zęba już nie ma... pominę szczegóły;-) w aptece mi apap dała tylko, na wszelki wypadek mam też ibuprom, najwyżej młody dostanie butlę:sorry2:

kurde...a ja mam wysypkę swędzącą na placach i dłoni, i wiecie co mi dermatolog rzekła? że za często ręce myję :szok:....no i dwie maści i cuda na kiju....
Ja tak miałam po porodzie. Wiecie noworodek w domu, czystość musi być na najwyższym poziomie, prawie za każdym razem gdy miałam coś robić przy małej - zwłaszcza przy dupci, myłam ręce. Do tego mycie naczyń, butelek, siebie ;-) i całe dłonie miałam w szorstkich plamach. A swędziało jak ch....a. Na szczęście małą szybko zaczęła być "naręczna" ;-) czyli ciągle na rękach, ciągle przy mamie, że już nie tak łatwo było myć często ręce :-D

Anius starsznie współczuję. Wyrywano mi trzy ósemki i wiem co to za ból jak schodzi znieczulenie i potem jak nie mozna brać w moim przypadku ketonalu forte. Jeju naprawdę współczuję!!! Ja też bym chyba dała butle przez jeden dzień bo bez przeciwbolowego nie da rady,a apap to o kant... można potłuc:)

reklama
Do góry