reklama
Anius tak dzisiaj lepiej ale plecy i tak bolą . Zrobiłam sobie zdjęcie tego siniaka i szantażuję M , że jak coś nie tak to pójdę z tym do sądu i powiem ,że mnie bije
widzę, że humor dopisuje;-);-)
mikimauro
Fanka BB :)
:-d:-d:-d:-d:-d:-danius tak dzisiaj lepiej ale plecy i tak bolą . Zrobiłam sobie zdjęcie tego siniaka i szantażuję m , że jak coś nie tak to pójdę z tym do sądu :-di powiem ,że mnie bije
jolek oj, oj, oj współczucia dla doopci i plecow. Ale mały szantażyk nie jest zły ;-)
Ja zawsze jak schodzę po schodach z małą na rękach to przed oczami staje mi wizja upadku
My mamy okropnie strome schody, dodatkowo sa wykonczone metalowymi kantami nie wiem kto wpadl na tak genialny pomysl.
A u mnie @ nadal brak Ostatnio cos sie zapowiadalo, ale chyba zmienila zdanie i pojechala do kogos innego.
Porzucilam Cerazette, bo po nich libido umarlo Nie wiem na co sie teraz zdecydowac, czytalam troche o Nuvaringu i dosc to kuszace Kusi mnie tez metoda termiczna...
maltanka
A u mnie @ nadal brak Ostatnio cos sie zapowiadalo, ale chyba zmienila zdanie i pojechala do kogos innego.
Porzucilam Cerazette, bo po nich libido umarlo Nie wiem na co sie teraz zdecydowac, czytalam troche o Nuvaringu i dosc to kuszace Kusi mnie tez metoda termiczna...
u mnie @ też brak, a już od tygodnia wyglądam.
emkamek ja też się zastanawiam nad tym Nuvaringiem.
jolek jakiś czas temu pisałaś, że boli Cię ząb. pytałaś tutaj na forum co możesz robić, żeby jakoś sobie ulżyć. pamiętasz może co ci forumki radziły? karmię piersią i nie wiem co mogę brać, a niestety nie mam z kim teraz Matika zostawić żeby lecieć na pogotowie stomatologiczne:--( tak się wybierałam od lutego do tego dentysty na przegląd i doszło do tego, że muszę iść
maltanka
Anius przy karmieniu piersią tylko Paracetamol
reklama