reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

dzięki dziewuszki

a ja czekam od was na wieści o kolejnych dzidziusiach .Dzisiaj właśnie koleżaNKA MI Powiedziała że spodziewa się w maju o sory ,że tak piszę ale to Nikodem coś mi tu naciskaaaa

Kilka dni temu tesciowa sie nas zapytala czy jestem w ciazy :sorry: skad ten pomysl? Nie wiem, ale pamietam ze jak bylam w ciazy z Mackiem to tez mi ktos ciaze "przepowiedzial" takim pytaniem :-pOby sie teraz nie sprawdzilo bo wole poczekac jeszcze na kolejne malenstwo. Jak na razie nie ogarniam opieki nad dzieckiem i pozostalych obowiazkow.

No a naokolo mnustwo kolezanek rodzi dzieci z tego roku 2009:-) tylko wszytskie jak na zlosc mieszkaja daleko od nas :cool:

reklama
dawno ,dawno temu to nic nie mówili i między moimi chłopcami jest 1,5 roku różnicy czyli zaszłam po 10 m-c i żyję i znowu jestem szczęśliwą mamą i jest Ok
za górami za lasami...:-D ten początek zaczyna się jak w bajce..a tu nie ma księciunia ani karety..tylko przeglądy podwozia...echhh

Czyli co? Na razie nie zakładać wątku pt "młodsze rodzeństwo pociech lutowych" ? :-p

Ja dzis rano o mało zawału nie dostałam...moja ginka przepisała mi lekarstwo o nazwie Albothyl....co ja dziś rano przeżyłam a to się okazało że to normalne objawy..ufff, jak dobrze, że jest net!:tak::tak:

Ardzesh, Mysia, Mamaflavi????:)))-czekamy na wiesci!!!!!!!!:))))))
Ja tez nie dostalam jeszcze @ ale nie czuje sie na ciaze, wiec pewnie wszystko oki:) My planujemy starać sie o nastepną dzidzie w przyszlym roku w lipcu....ciekawe czy nam wyjdzie...:)

Jolek- uffff-dobrze ze bylaś u lekarza!! Dbaj o siebie!!!!!!!

Niunia, ja nie, tzn. nie przypuszczam, bym byla. :no: Moze nie jasno to sformulowalam ale chcialam powiedziec tylko to, ze i u mnie jeszcze nie bylo okresu po porodzie i ze sie na niego nie zapowiada.:cool2:
A co do Waszej kolejnej dzidzi, to bede trzymala kciuki! ;-)

Szkoda, ardzesh i mysia :-p

megusku, ja bardzo bym chciała, udzielać się w takim właśnie wątku, ale poczekam, aż Karol pójdzie do przedszkola. Choć nie ma dnia, żebym nie myślała o kolejnym dzieciątku. Serce mówi jedno a głowa drugie...

wiecie co, ja też jakoś ostatnio często myślę, że Matik mógłby mieć siostrzyczkę, tęskni mi się za brzuszkiem:zawstydzona/y: ale nie nie nie, jeszcze trzeba poczekać:tak::tak:

reklama
Ja już absolutnie NIE planuję ciąży , ale Wy dziewczyny , które myślicie o kolejnym dziecku nie czekajcie długo . Już teraz różnica w wieku rodzeństwa wynosiłaby 1.5 roku a to super odstęp . Takie dzieci mają ze sobą dobry kontakt , podobne zainteresowania . Więc i ja czekam która z Was pierwsza znów przekaże nam radosną wiadomość :tak:

Do góry