reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

reklama
Ja na jednym pewnie poprzestanę dziecku:tak: A to nie mogę zajść przez 3 lata w ciąże po cc. Mam przepisane plasterki ale jeszcze nie naklejałam.Któraś może z was używała je?
Mnie coś od wczoraj łupie w kręgosłupie, ledwo się ruszam.:-(

Monia wracajcie do zdrowia
Ewelinka jesli to rzeczywiscie migrena wspolczuje bo to czesto wraca

No to czekamy na dzieciaczka ja raczej nie bede pierwsza , ja tez sie zle czulam w ciazy a porod:szok: nie jestem jeszcze gotowa o nie :no:

łeeee i dzidziusia nie będzie

a ja to już chyba mam mega pecha .Jak nie urok to sr...ka. Tak pędziłam ,żeby te knedle robić ,że poślizgłam się na schodach i skręciłam nogę .Przez godz wyłam z bólu ,aż M wrócił z pracy z Erykiem i mi robili okłady z wody z octem .Ale musiałam wziąść ketonal( wiem ,że to źle) ale już nie mogłam z bólu .Myślałam ,że poszła kość ale jak mogłam ruszać palcami to stwierdziłam ,że nie . Teraz mnie już nie boli .Chyba jeszcze działa lek . Ale noga spuchnięta .Dobrze ,że jutro sobota to chłopaki przy Nikusiu mi troszkę pomogą .Mam taką cichą nadzieję

jolek no to z knedli nici ;-)A jutro chłopaki niech się sobą zajmą, a Ty kuruj nóżkę.
No to szkoda, ze dzieciaczka nie będzie :sorry: Ja tam mogłabym już zachodzić, tylko jakoś natura nie chce mi dać tej przyjemności. znów trzeba kasę zbierać, więc ciąża nie prędzej niż za rok.

Od kiedy miesiączkuję zawsze daty piszę.Policzyłam od porodu będę miała już niedługo 8 miesiączkę.

mi się dopiero skończyła pierwsza od porodu:tak:

ja w sumie też bym mogła już zachodzić, ale kasa, i do porodu chyba też nie jestem jeszcze gotowa, bo ciąża to w sumie ok.:tak:

jolek2 zdrówka życzę

Ja już bym chciała drugie dziecko.Zawsze chciałam dwoje z małą róznicą wieku No i latka lecą:szok: Ale no już pisałam ze mój nie chce :crazy: Ale chyba zaczniemy staranka o drugie w maju:-)

reklama
Do góry