reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

Do mnie dwie kreseczki na tescie usmiechnely sie 14 czerwca w swieto jakby naszego poznania z obecnym mezem:-D:-D lizylismy bardzo ze akurat tego dnia wynik bedzie pozytywny;-)
a juz pod koniec czerwca bylam po wizycie u gina i pierwszym badaniu USG :-)

No i cieszyalam sie z braku okresu przez te 9 miesiecy;-) a teraz juz 5 krwawienie po pologu :-( w środe do gina ide :baffled:

:szok::szok::szok::szok: az 5 . szok, Ja wlasnie ma okres pierwszy, a od ponad miesica Maks jest na butli

reklama
No to faktycznie...macie z tymi okresami. Ja nie karmie i nie biore hormonow. Mam druga miesiaczke wlasnie. A cykle coraz dluzsze...ten mial 38-dni. W pn ide do ginki.

kurde i ja chyba dostalam @ ...:eek::eek::eek:
czy przy tabl. moze tak byc ze to juz ...:confused2:?
na plamienie mi to nie wyglada ...

lajfik plamienia zdarzać sie mogą przy tabletkach...
niekiedy jest to nawet skutek uboczny... ( w ulotce powinno byc napisane )

A czy któraś z mam karmiących piersią nie dostała jeszcze okresu czy jestem samotna i muszę powędrować do lekarza?

A czy któraś z mam karmiących piersią nie dostała jeszcze okresu czy jestem samotna i muszę powędrować do lekarza?
ja :)
I oby trwało to dłuuuugo! W połogu tyle krwi ze mnie zeszło i tak długo to trwało, że chyba pobiłam Was wszystkie. Więc mam nadzieję, że okres tak szybko nie przyjdzie!

lajfik plamienia zdarzać sie mogą przy tabletkach...
niekiedy jest to nawet skutek uboczny... ( w ulotce powinno byc napisane )

ala ja tabl. biore juz drugi miesiac ..a teraz kreci mi sie w glowie i rwie w srodku jak przy okresie :baffled::confused2:... ojjj co zrobic .... :-D
jak zaczelam je brac to troszke plamilam ...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry