Kamylka
Entuzjast(k)a
Ja jak zjem jablko na kolacje to po 2 godzinach jestem taka glodna,ze bym konia z kopytami zjadladla mnie najlepsza dieta to jabłko na kolację,![]()
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jak zjem jablko na kolacje to po 2 godzinach jestem taka glodna,ze bym konia z kopytami zjadladla mnie najlepsza dieta to jabłko na kolację,![]()
kamylka, co dziennie pcham swoją kolejke, ale ja potrzebuje szybciej chodzić, a z dzieciakami to jak ze ślimakiem na randce, najgorsze jest to że tu ciągle leje, i cały czas autkiem po chłopaków jezdze. a zreszta przydała by mi się bratnia duszyczka do towazystwa do tego chodzenia , a tu bida psiapsiuła pracuje.Mikimauro a jak nowy wozek?Zadowolona jestes?Moze rob sobie codziennie taki szybki marsz z dzieciakami,jakies 20 minut i obejdzie sie bez diety;-)
zgadzam się z larkaa bo nie o to chodzi by się zagłodzić i odwodnić tylko żeby schudnąć, ale przy tym odżywiać się racjonalnie.dla mnie najlepsza dieta to jabłko na kolację, zero słodyczy i jedzenie tego samego co zawsze tylko w mniejszych ilościach typu: na śniadanko jedna kromka, albo jogurt z musli, na drugie śniadanie owoca albo deserek mleczny, obiadek jaki chcemy i potem wieczorem już tylko jabłko![]()
no niestety pomyliłaś sie heheheh ja bardziej z tej lewejlajfik- bo ty pewnie jesteś ta babka z prawej strony suwaczka u ardzesh
ja niestety nie![]()