reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

ja w niedziele rano dostałam tak jakby okres, tzn.zaczełam krwawic..a raczej plamic wiec wieczorem wzielam tabletke anty..a tu wczoraj ani dzisiaj nic nie leci..tabletki biore bo skoro zaczełam to nie bede przerywac..ale to chyba jednak nie miesiaczka..jak myslicie??:baffled:

reklama
ja w niedziele rano dostałam tak jakby okres, tzn.zaczełam krwawic..a raczej plamic wiec wieczorem wzielam tabletke anty..a tu wczoraj ani dzisiaj nic nie leci..tabletki biore bo skoro zaczełam to nie bede przerywac..ale to chyba jednak nie miesiaczka..jak myslicie??:baffled:

Ja mialam dokladnie tak samo jeden dzien myslalam ze juz okres dostalam , na drugi dzien koniec nic :confused2: i tez nie wiem co to bylo?

Ewelinka raczej nie miesiaczka ;-) pewnie cos tam jeszcze wyplynelo...
Dzis tez mialam male krwawienie, mozliwe ze poczatek miesiaczki, ale ja biore Azalie i gin powiedzial ze tak moze sie zdarzyc... Bo przy minipigulkach to sie miesiaczkowe krwawienie pojawia.

dziewczyny ja dostalam okres w srode tydzien temu i do tej pory mam :wściekła/y:wczoraj bylam w szpitalu na kontroli i lekarz mi powiedzial ze pierwszy okres po porodzie moze tak dlugo trwac ale ja juz mam dosyc :-(

dziewczyny ja dostalam okres w srode tydzien temu i do tej pory mam :wściekła/y:wczoraj bylam w szpitalu na kontroli i lekarz mi powiedzial ze pierwszy okres po porodzie moze tak dlugo trwac ale ja juz mam dosyc :-(
mój trwał bite 21 dni !!!!:wściekła/y: na szczęście sie skończył. Słyszałam że 2 tyg to norma

Hmmm..ja po porodzie z Kubą miałam normalny okres po odstawieniu go od cyca...czyli może być teraz inaczej?
Dziś byłam na przeglądzie podwozia...w sumie wszystko ok, tylko zobaczymy co z nadżerką - na szczęście jest niewielka. Owulację już miałam bo moja ginka zrobiła mi podgląd macicy i przydatków (a ja kiedyś już czułam ból owulacyjny) i teraz pewnie się zacznie okres..coś widziałam dziś na wkładce i możliwe że to już...

Dziewczyny, karmicie piersią i tak szybko dostajecie okresu? Pytam bo sama główkuję kiedy to nastąpi, słyszałam, że karmiąc piersią można czekać na miesiączkę nawet parę miesięcy...

ja dziś po wizycie u gina wszystko się zagoiło i założyłam wkładkę cooper.t. więc na 4 lata mam spokojną głowę, trochę teraz krwawię ale po 2 dniach ma ustyąpić ogólnie nie bardzo bolało samo założenie bez znieczulenia dałam radę.

reklama
Bylam dzisiaj w ,,klinice planowania rodziny'' i dostalam tabletki Cerazette czy ktoras z was je brała? podobno po 10 dniach zaczynaja dzialac :happy: mam je brac bez przerwy wiec dzis zaczynam :sorry:

Do góry