reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

Nathalie na początku taka żywa ciemna czerwien, teraz jakby mniej. W sumie ciężko okreśłić. I tak jak magdus1983 też leci ze mnie jak z kranu :baffled: No ale przecież się nie załame. Po prostu martwiłam się że to coś ze szwem może być tam w środku. A i przyznam się że nie byłam na wizycie kontrolnej :sorry::baffled:

reklama
Ja rownież jestem po cc i nie karmie. tydzien temu rowniez mialam obfite krwawienie ale po kontrolnej wizycie okazalo sie ze wszystko jest dobrze. Ginekolog zapisała mi cyclonamine zebym przestała krwawic. Przez 2 dni tylko upławy ale teraz ponownie pojawilo sie krwawienie, ale tylko rano ze wkładka wystarczy. Wydaje mi sie ze to jest normalne.

Hmm powiedziała ze jak rzadko karmię piersią to też się wszystko wolniej goi,dlatego mi je dała, ale szczerze trudne pytanie zadałaś. Najważniejsze ze w brzuszku po cc nic nie zostawili, bo sie obawiała. Jak bede na wizycie to sie zapytam.

Jeżeli chodzi o krwawienie (plamienie) które pojawiło się kilka dni temu tylko rano to pojawiło się jak na dobre odstawiłam synka od piersi bo miałam mleczka bardzo mało.

Ostatnia edycja:
Ja też tydzień temu miałam mocne krwawienie - żywa krew, leciało jak z kranu. Jestem też po cc i mało karmię piersią (czyt. mało pokarmu). Byłam na wizycie u gina i wszystko ok, macica nietkliwa, zagojona, w środku totalnie wyczyszczona. Chyba więc nie ma się czym przejmować.

no ja też już po wizycie kontrolnej i jest wszystko ok. Ja właściwie plamię od poczatku do tej pory ale są to plamienia co 2-3 dni i to brunatne .Ginka mi powiedziała ,że wejście jest jeszcze zabarwione rózowo i mogą się pojawić plamienia ale to jest normalne. Ja też jestem po cc i karmię piersią .
megusku dlaczego przestajesz karmić?

reklama
Do góry