reklama
magdus1983
Fanka BB :)
kraf ja tez jestem po cc i od srody mam okres (dostalam po rownych 6 tygodniach) tylko ze ja nie karmie piersia
magdus1983
Fanka BB :)
dodam jeszcze ze leci ze mnie jak woda z kranu bardzo obfity i po raz pierwszy w zyciu brzuch mnie nie boli tylko glowa
Nathalie
Fan(ka)
Kraf ja tez już chyba miałam okres. Pytałam babek na baby cafe i powiedziały mi, że to bardzo możliwe, nawet jak się karmi piersią. A to jest taka żywa ciemna czerwień czy taka nieco jaśniejsza jak przy okresie?
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
no ja wczoraj byłam u ginka wszystko ok teraz tylko czekam na okres zeby móc pigułki zacząc brać
kraf Ty urodziłas tylko dzień przede mną poprzez cc i w dodatku karmisz piersią..i juz masz okres..kurcze szybko..
u mnie jeszcze ani widu ani słychu..
kraf Ty urodziłas tylko dzień przede mną poprzez cc i w dodatku karmisz piersią..i juz masz okres..kurcze szybko..
u mnie jeszcze ani widu ani słychu..
No a ja czekam a okres, owulacje już miałam chyba bo czułam jednej nocy taki ból jakby owulacyjny i możliwe że na Wielkanoc dostane okres..a potem wrócę do naturalnej metody mierzenia temp i sprawdzania śluzu itd Nie karmienie piersią daje taki plus :-)
A wizytę u ginki mam we wt. Wczoraj mąż kupił mi granulki (4 rożne opak homeopatyczne) na zahamowanie laktacji.
A wizytę u ginki mam we wt. Wczoraj mąż kupił mi granulki (4 rożne opak homeopatyczne) na zahamowanie laktacji.
reklama
ciekawe kiedy ja doczekam sie okresu ;-) biore Azalie ale krwawienie moze wystapic - jak dla mnie mogloby go w ogole nie byc
Jestem bardzo zadowolona z tych tabletek . Nie czuje sie zle (tak jak przy normalnych antykoncepcyjnych), biore zawsze wieczorem i mam nadzieje ze nie pomine ;-) No i stresiku nie ma o kolejne potomstwo. Jeden minus to to ze faktycznie bardziej odczuwalna suchosc przy stosunku... Na szczescie sa zele nawilzajace
Jestem bardzo zadowolona z tych tabletek . Nie czuje sie zle (tak jak przy normalnych antykoncepcyjnych), biore zawsze wieczorem i mam nadzieje ze nie pomine ;-) No i stresiku nie ma o kolejne potomstwo. Jeden minus to to ze faktycznie bardziej odczuwalna suchosc przy stosunku... Na szczescie sa zele nawilzajace