reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

reklama
Kraf ja tez już chyba miałam okres. Pytałam babek na baby cafe i powiedziały mi, że to bardzo możliwe, nawet jak się karmi piersią. :baffled: A to jest taka żywa ciemna czerwień czy taka nieco jaśniejsza jak przy okresie?

no ja wczoraj byłam u ginka:) wszystko ok:) teraz tylko czekam na okres zeby móc pigułki zacząc brać:tak:
kraf Ty urodziłas tylko dzień przede mną poprzez cc i w dodatku karmisz piersią..i juz masz okres..kurcze szybko..
u mnie jeszcze ani widu ani słychu..

No a ja czekam a okres, owulacje już miałam chyba bo czułam jednej nocy taki ból jakby owulacyjny i możliwe że na Wielkanoc dostane okres..a potem wrócę do naturalnej metody mierzenia temp i sprawdzania śluzu itd Nie karmienie piersią daje taki plus :-)
A wizytę u ginki mam we wt. Wczoraj mąż kupił mi granulki (4 rożne opak homeopatyczne) na zahamowanie laktacji.

reklama
ciekawe kiedy ja doczekam sie okresu ;-) biore Azalie ale krwawienie moze wystapic - jak dla mnie mogloby go w ogole nie byc :tak:

Jestem bardzo zadowolona z tych tabletek . Nie czuje sie zle (tak jak przy normalnych antykoncepcyjnych), biore zawsze wieczorem i mam nadzieje ze nie pomine ;-) No i stresiku nie ma o kolejne potomstwo. Jeden minus to to ze faktycznie bardziej odczuwalna suchosc przy stosunku... Na szczescie sa zele nawilzajace :tak:

Do góry