reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

reklama
Dziwczyny poradzcie mi cos. W sierpniu biore slub koscielny, suknie mam z gorsetem. JEsli nadal bede karmic piersia to co ja zrobie na slubie? Bede musiala co 3 godz. wychodzic, sciagac gorset i odciaga pokarm? kurcze jakos czarno to widze..

jak bralam slub to bylam w 7 msc ciazy :-p ciagle chodzilam do kibelka bo uciskalo mi na pecherz i musialam miec pod gorsetem biustonosz bo juz mi laktacja wyciekala :dry: nie jest to bardzo konfortowe ale dasz rade :tak: pokarm odciagac musisz a lepiej chyba tak niz dziecko przystawiac :-p Maksa z kims zostawiasz wtedy? czy bedzie sie bawil z wami?

Ciesze sie swoja figurka nawet :tak: piersi 75D wiec nie wisza jakos bardzo ani tez nie ma na nich rozstepow, brzuszek troszke z oponka no ale to zejdzie z czasem a trzy rozstepy mi zostana na pamiatke :blink:

larkaa fajnie ze cieszycie sie sobaz mezem :tak:

U mnie dzis ostatni dzien pologu :-D a maz juz wczoraj z pytankiem czy moglibysmy sie pokochac...e chhh :sorry2: no i musialam byc "tą zlą" i odmuwic - nie chce ryzykowac zajscia w ciaze tylko przez jeden raz... juz zaczekamy do wizyty u gina, a tak mi bylo szkoda mu odmawiac :-p
Skonczylo sie na przytulankach... Ciezko tak jak gra wstepna sie nie moze rozkrecic :shocked2:

Z niektórymi ćwiczeniami nie trzeba czekać do 3 miesiąca.
W tym magicznym niebieskim pudełku, które dają w szpitalach, była też ulotka o ćwiczeniach w połogu na pierwsze dni, po tygodniu i od 1 tygodnia do końca połogu. Jakoś tak.
A ta trzecia faza już była całkiem rozbudowana. ;-):-)
Oprócz tego, dostałam też zestaw ćwiczeń od położnej, z Nivejki.
Ale jakoś brak mi czasu i ochoty na ćwiczenia. Ale już niedługo i ja muszę się zmusić do ćwiczeń, bo nie mam w czym chodzić! :zawstydzona/y:
A najbardziej jestem zła, bo za miesiąc mam wesele znajomych i nie mam nawet w czym iść. A teraz jak kupie kieckę to więcej jej nie założę :-( Kasa wywalona do śmieci :-(

nimfii Maksia zostawiamy albo z sąsiadką, ktora ma synka w tym samym wieku, albo wezimemy nianie. Ale boje sie oddać dziecko niani ;/ Mam nadzieje, ze sąsiadka się zgodzi :)

Habcia, ja brałam ślub jak Franek miał 11 m-cy. Fakt nie karmiłam już piersią, ale Franek był u nas na weselu, bo wzięliśmy nianię,, które też była na weselu i miała tam swój pokój, położyła Franka spać i całą noc czuwała przy nim:-)
Larkaa, zmalały, ale nie do końca albo nie wiem bo znowu w ciąże zaszłam:-p
A ja cholera wczoraj kochałam się z mężem, chociaż dopiero za tydzień do gina idę. Jakoś nie wytrzymaliśmy i było o dziwo super. Nic nie bolało tylko niestety czuję luzy jakieś w środku ;/ Mam nadzieję, ze zmieni się to...po Franku tak nie było.

golimek JA nie mam taKIEj mozliwosci, bo wesele robimy na Kopcu Kościuszki, a tam jest daleko do jakiegos hotelu. Przeraza mnie wizja zostawiania synka z obca osoba :( Myslalam, ze moja mama zostanie na noc to by mi go przypilnowala (ma corke 8 miesieczna i planuje zostac do 21), niestety tego samego dnia wraca do Rzeszowa. :(

A moj brzulo nie wyglada tak zle choc mogl by wygladac lepiej za to piersi zrobily sie obwisle mimo,ze karmilam tylko 3 tygodnie Mam do was pytanie krwawic przestalam w 3 tygodniu pologu potem bylo juz tylko plamienie myslalam ze zblizam sie ku koncowi,ale niespodziewanie znow zaczelam lekko krwawic:baffled: Czy to normalne???
glitterfy142948T385D33.gif

reklama
Do góry