reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

Oj sporty sporty :-D:-D. Mi się powiem szczerze nie chcę ćwiczyć no i nie mam za bardzo kiedy. Za to weekendy są moje i jak jestem w domu to nie odmawiam sobie deski :-D:-D a myślałam że ten sezon będę miała z głowy, ale że zima stulecia to nawet do czerwca będę jeździć :-D

A tak swoją drogą..czy też Wam wypadają okrutnie włosy? Bo aj to niedługo łysa będę :/

reklama
Oj sporty sporty :-D:-D. Mi się powiem szczerze nie chcę ćwiczyć no i nie mam za bardzo kiedy. Za to weekendy są moje i jak jestem w domu to nie odmawiam sobie deski :-D:-D a myślałam że ten sezon będę miała z głowy, ale że zima stulecia to nawet do czerwca będę jeździć :-D

A tak swoją drogą..czy też Wam wypadają okrutnie włosy? Bo aj to niedługo łysa będę :/
Ale ci zazdroszcze tej jazdy:tak::tak:\W tym roku zima juz mnie nikt i nic nie powstrzyma przed wyjazdem w gory.
Hobba ja tez lysiejaca i elwisek:tak:;-)

mikimauro nie przejmuj sie tak po porodzie trzeba byc dla siebie wyrozumialym w koncu kazda z nas dokonala nie lada czynu a kilogramy same spadna i samopoczucie sie poprawi glowa do gory :-)

Mikimauro do mnie teraz dotarlo,ze ty masz czworeczke:tak:Podziwiam cie szczerze:tak::tak:;-)Mysle,ze nim sie zorientujesz to waga zacznie leciec,bo ty masz fitness od rana do wieczora:-):tak:;-)
Kamylka-masz racje na brak zajęć nie moge nażekać, a jestem naprawde bardzo szczęśliwa, i to zmęczenie jakoś nie jest takie duże, najbardziej psychika mi siada, jak widze jak mi się wylewa wszystko na brzuchu:zawstydzona/y:, a nie moge nic z tym zrobić bo blizna mnie boli.
ja nie miałam cesarki, ale pękłam centralnie w strone odbytu, także i krocze i dupsko mnie boli cały czas, no i jeszcze brzuch, jak się ścisne lub jak przedobrze z wysiłkiem.:zawstydzona/y:
pbg,Kamylka,ana545-aż się pobeczałąm , dziękuje za miłe słówka, już nie marudze Wam, wszystkie jesteśmy jak po wojnie:-)

ooo, temat drażliwy i dla mnie...:zawstydzona/y:nie mieszczę się w największe spodnie sprzed ciąży- wczoraj mierzyłam:-:)-( załamka, nie mówię już o tych najmniejszych... po cc brzuch już mnie nie boli, ale boję się zacząć jakiekolwiek ćwiczenia miesiąc po porodzi- bo to za wcześnie jeszcze i jutro pogadam z ginem, bo już nie mam w czym chodzić... mam taki worek nad łonem, mięśni jeszcze w pełni nie da się napiąć... staram się chodzić z choć odrobinkę wciągniętym brzuchem, zeby mięśnie ćwiczyć...
waga zatrzymała się i od tygodnia nic w dół:-:)zawstydzona/y:
i mimo to jestem szczęśliwa- choć czasem rozżalona. bardzo szczęśliwa i czuje się pięknie- pod warunkiem, ze zrobię makijaż i uczeszę się jak człowiek ;-) i jak wyjdę do ludzi na pewno będzie lepiej. dziś byłam u swoich dozorowanych i uwierzcie- cuudnie wyjść po miesiącu z domku :-) nie, więcej niż miesiąc - przed porodem też już mnie nie wypuszczali;-)
Mikamuro- nosimy medale za macierzyństwo i musimy robić to z podniesioną głową i dumną miną!!!:-)

no Babeczki ja tam wlaściwie nie przytyłam zbyt dużo w ciązy bo mieszcze sie w ciuchy z przed ciąży, ale za to mam duże rozstępy na dole brzucha, których rzecz jasna w ciązy nie widziałam bo tak jakby od spodniej strony brzucha były, no a teraz je widze... sa wielkie i na nogach też... ale co tam... kiedyś wyblakną :) nie ma sie co przejmowac takimi głupstwami najwazniejsze, że Dzieciaczki sa zdrowe a wszystko inne jest na dalszym miejscu... no przynajmniej dla mnie :)

ja się dołączam do stękających i nie mogących patrzeć na swoje brzuchy. no ale jak pisze marnatha czego się nie robi dla dzieci;-)

reklama
moj tez wyglada okropnie i jak założe spodnie to mi wszystko wyłazi i zwisaja mi takie wały skóry no ale coz jakos to bedzie zgadzam sie ze dzieciaczki najwazniejsze mi to jednak najbardziej ciazy uwiązanie w domu ale jak tylko zrobi sie cieplo to bedziemy czesciej wychodzic a dzisiaj pogoda bardzo przygnebiajaca bo cały czas pada deszcz :-(

Do góry