reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

mi skrzepik wyleciał może z jeden i to mikroskopijnych rozmiarów:zawstydzona/y: ja już nie krwawię..od wczoraj zamiast podpasek wkładki wystarczają:tak: jedyna pozytywna rzecz:sorry2:

reklama
Ja tez miałam parę takich skrzepów, ale mniejszych.

A powiedzcie mi czy nadal krwawicie?

No i nadal doskwierają mi hemoroidy, mimo, że stosuję maść. Wczesniej po 3 dniach stosowania maści mi przechodziło, ale teraz nic a nic nie pomaga. :no:

Ja też miałam kilka, ale mniejszych (chociaż ciężko powiedzieć jakiej wielkości są normalnie:sorry2:).

Nathalie ja teraz też mam hemoroidy, ale duużo duużo mniej niż po pierwszym porodzie. Na razie nic nie stosuję, bo nie jest tak źle. A codzienne jedzenie Acticvi mi pomaga:tak: Czasem jest dzień, że w ogóle ich nie czuję:-) Za pierwszym razem stosowałam czopki przez tydzień, ale poprawy zbytniej nie było, a dalej nie mogłam ich stosować, więc w aptece dali mi żel na hemoroidy i muszę przyznać, że po nim z dnia na dzień było lepiej. Kurcze szkoda, że nie pamiętam już nazwy tego specyfiku, ale jak go znajdę gdzieś to napiszę.

mnie na szczęście hemoroidy same zniknęły po porodzie, jedynie przez pierwsze 4 dni smarowałam maścią na bazie mentolu, którą dostałam w szpitalu.

kurcze dziewczyny nie mam nawet czasu was poczytać... ale choc się pozale... rozeszły mi sie szwy i strasznie mnie to boli... a rana jest dosyć duża bo Ala duża dziewczynka i dużo mnie nacieli... biore antybiotyk... nie moge za bardzo siedzieć... mam juz duzo pokarmu bo po samym porodzie to nie za bardzo i dwa dni dokarmiałam malutką butelką a teraz samo z cycków leci... nie wiem jak sobie poradzic by jeszcze mi sie nie porobiły zastoje bo problemów mamy już wystarczająco... Jak sie dokuruje i dojde do normy to nadrobie bo teraz to tylko ból..

maran-atha trzymaj się kochana, współczuję Ci, ale się namęczysz ;/ oby jak najszybciej rana się zabliźniła.

reklama
Bardzo Was proszę, odpowiedzcie mi na moje pytanie.:-(

Ale ty juz masz ponad miesiac po porodzie :no: strasznie dlugo cie to trzyma.... ja niecaly miesiac po porodzie mam niewielkie plamienie i juz coraz rzadziej cos sie pojawia... Jednak chyba moze sie ono utrzymywac do 6 tyg pologu :confused: no a potem to i tak do lekarza powinnas isc ;-) on ci na pewno powie co i jak

Do góry