reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

Ja też kibicuję wszystkim 2 w 1 i mowy nie ma, żebyście przeszły do marcówek.:-)
Trzymam mocno kciuki i życzę szybkiego rozwiązania.

reklama
Cisza na morzu- sztormu nie będzie!!!!!!!!!!:-:)-:)-(
Mam takie same dolegliwości co wczoraj i przed wczo.. i tydzień temu.... poddaje się niech wyłazi kiedy chce:blink:jeśli tak ma być to zgadzam się , w zasadzie jeszcze wywołania nie przerabiałam :no: czekam na moje szczęście do 04/marca.A co u Was dziewczyny, moze jednak którejś bobo załapie się na luty:-)

No ja raczej też już na luty się nie załapię. Mam się stawić do szpitala w poniedziałek (2.03). Uparta ta moja córcia :crazy:

no to i tak będę ostatnia:-(
Ewka- będziesz pierwsza
Maran atha -kolejna
a ja dopiero trzecia:-(
Monika- Ty moja droga pogadaj ze swoim bobo , bo w grafik trzeba się wpisać, albo niedziela , albo dopiero czwartek hihi...:tak:
nie ma tego złego , marzec zaczniemy bojowo, szturmem na marzec!!!!!:-D:-D:-D

To ja biore ta niedziele ale i tak pewnie dokoncze w poniedzialek:)))
Poza tym ze mi brzuch ciazy niesamowicie i boli mnie przy chodzeniu to nic sie nie dzieje. nawet juz mi sluz przestal leciec:((((((((
Ide sie polozyc....
Do jutra Mamusie!!!!!

Będziemy marcówkami z lutowym rodowodem :-D Ja już nie wiem jak przemawiać do mojego dziecka. Wogóle mnie nie słucha :rofl2: Zaparła się i siedzi :wściekła/y:Boję się tylko, żeby mnie nie pokroili :szok: Wolę sn.

No to witam już w marcu... U nas nic sie nie dzieje... Skurczy brak... czopa tez nie widać... masaż szyjki nic nie zadziałal bo nie czuje po nim zupełnie nic... wiec wszystko po staremu... Alicja dziś jakas tak ruchliwa była cały dzień, az brzuch mi podskakiwał to chyba jej prezent dla mnie bym sie nie denerwowała, że cos z nia nie tak... strasznie juz mi się za nią tęskni... No i czekam na ten cudowny dzień 03.03.2009 :) kiedy wreszcie ja poznam... ach ten mój MAŁY UPARCIUCH!!! No i widzę, że i Wy podzielacie mój los Mikimauro, Monika, Ewka, co z Krystynka? nie wiadomo bo ona miała nie miec dostępu do internetu teraz w najbliższym czasie wiec sie nie melduje, ale być moze chociaz jej się udało :) mam taka nadzieje... Tak sobie myślę, ze ja też się w marcu urodziłam i być może moja córeczka chciała miec urodziny w tym samym miesiącu co mamusia :) no w kazdym razie na pewno urodzimy w tym miesiącu już na 100% :) Dziewczyny trzymajci sie dzielnie i tak jak to Mikimauro zapowiedziała:
Monika się zapisuje na jutro 01.03.09.
Ewka na poniwedziałek 02.03.09
Ja na wtorek 03.03.09.
Mikimauro na środę 04.03.09.
a Krystynka mam nadzieje, ze ma juz po spraiwe :)
Dobrej nocki kochane Mamuski :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry