reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

Maran atha-jestem moja droga :-)nadal w dwupaku:-:)-:)-( miałam problem z kompem , już jest ok.
dzisiaj motywacja na całego!!!!! ostatnia szansa:tak:
Mam nadzieje że dziewczyny nie wywalą nas do marcówek:no:
jak by jednak dzisiaj nic, to ja mam wywołanie na 04/03, więc Twój dzieciaczek będzie jeden dzionek starsze, jeżeli to pocieszenie to nie będziesz ostatnia:-:)-:)-( Trzymaj się cieplutko głowa do góry , jeszcze wieczne trzy dni:-)

reklama
Witam Was Kochane, nadal 2 w 1 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dzisiaj sobie długo pospałam, a teraz idę na śniadanko, które Małżon przygotował. :tak:Będę tu dziś zaglądać co jakiś czas :-)

Witajcie Dziewczyny :) i u mnie nic sie nie zmienia, ale za to po wczorajszym dniu pełnym wrażeń dzis w nocy lepiej mi się spało i wstawalam tylko 4 razy a później szybko zasypiałam, wiec dzis w miare jestem wypoczęta, a dawno już nie czulam się wypoczęta... U nas słonko pieknie swieci wiec zapowiada się cieplutki dzień, taki spacerowy, to może gdzies wyjde pochodzić w koło parku... Po masażu szyjki dolegliwości żadnych nie mam dalej, żadnych skurczy...krwawień... niczego... ale juz wyluzowałam bo dziś i tak ostatni dzień lutego, więc już na nic nie licze... nastawilam się na ten 03.03.09. bo nie chce mi sie już denerwować... teraz tylko obserwuje czy Ala dobrze się rusza :) lekarz powiedział mi wczoraj , że teraz to musze naliczyć 10 ruchów na dzień, ale jest dużo... dużo więcej, wiec nie stresuje sie, że coś u niej nie tak... Zostało mi 3 dni wiec musze poprostu spokojnie wytrwać...

Lajfik dziekuje za pamięć i Twoje dobre myśli :) zawsze to miło i czuć wsparcie... człowiekowi bardziej optymistycznie się robi...

Mikimauro Monika Krystynka i Ewka mam nadzieję, że choć Wam sie dziś uda... trzymam kciukasy i myśle o Was :)

No i myślę, że możemy pozostać na lutówkach, nawet jesli w marcu urodzą się nasze Maluchy :-)

Nie wazne jest czy czeka się na pierwszE, czy na kolejne dziecko.......... to czekanie to koszmar...... ile razy można ścielić łóżeczko od nowa..... składać ubranka w komodzie............ CHŁOPIE WYCHODŻ BO SFIKSUJE!!!!!!

Witajcie kochane:) Dzien dobry nadal w dwupaku!!! Zadnych dolegliwosci, troche tej brazowej wydzieliny i to wszystko! W nocy mialam 2 skurczyki, jeden po drugim i koniec....
Maluszku wylaź!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kochane trzymam mocno kciuki:tak:Oby malensta przestaly byc takie uparte:-)
glitterfy071517T210D36.gif

reklama
zaglądam tu z nadzieją, że u was już, bo też już czekam z nadzieją na wasze dzieciaczki uparciuszki :tak::tak:
maran-atha dobrze, że się już lepiej czujesz - wysypiaj się zbieraj siły bo od poniedziałku się przydadzą :tak:

Do góry