reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

jestem i ja z bolącym brzuchem nieprzespaną nocką i silnym skurczami które ustępują aby po godzinie lub dwóch pojawić się znowu, poza tym przeczytałam wiadomość od niuni i siedze i schizuję, a poza tym pokłóciłam się wczoraj z Piotrkiem i jest mi xle.

zapmarta ardzesh i jak tam coś się ruszyło

reklama
Jezyku, głowa do góry. Może faktycznie pojedz lepiej do szpitala, na pewno uspokoi Cię to trochę. Po takich wiadomościach chyba każda z nas się schizuje...

Jezyku coś się może rozwinie. U mnie też skurcze zanikły na godzinę a potem się pojawiły te porodowe. Niedługo urodzisz.:tak:

lajfik z tym, że moje to ruskie były :D a to, że wróciłaś znowu do nas....tęskniłaś co? :>

Martussa Kaj kaj jestem jestem :D
Umarłam dziś znowu, w kiblu byłam z 15 razy chyba (i to nie była biegunka tylko tak zwyczajnie, ale że tyle razy to ja nie wiem), potem brzuch mnie boooolaaaał jak sto piorunów jak na okres, a potem poszłam spać, co by się na żadne porody nie nakręcać :D
teraz wstałam i czuje się jak nowa narodzona :)

jezyk trzymam kciuki za Ciebie!!! Mam nadzieję, że akcja sie rozwinie.

Dzis bylam u poloznej Stwierdzila ze maly jest calkiem spory wazy ok 3500-3600 :biggrin2: Powiedziala tez ze moge urodzic w kazdej chwili ale to juz przeciez wiem:wink: Nastepna wizyte mam dzien przed terminem czyli rowniutko za tydzien a kolejna w dniu terminu ale czy doczekam:rofl:
glitteryourway-02c0d6d3.gif

reklama
ja za 2 dni mam kolejną wizytę, ciekawe co tam :>
też miało nie być tej wizyty podobnie jak u kraf :D

Do góry