reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

emkamek ja też się dziwiłam, ale po prostu mała cały czas się kręci i co chwila naciskałam guziczek. W ciągu około 12 - 13 minut ruszyła się 20 razy, więc na godzinę wychodzi około 90 - tak wyliczył sprzęt :baffled:

reklama
Megusku, na pidzama party to ja sie zawsze pisze! Zrobmy wspolna balange, potem wszystkie na porodowke i co roku bedziemy wspolnie swietowac urodzinki naszych dzieciaczkow!:-D

ja też ja też!!:rofl2::-D a któraś zrobi to pyszne bounty? bo mnie sie nie chce:zawstydzona/y:;-)i zeżarłabym tak na krzywy ryj??;-) ja ewentualnie mogę chrupki kukurydziane zakupić albo kwaśne soczyste jabłka na zgagę;-);-)

Martussa82 - no ja właśnie czekam aż wszystko ostygnie i będę kończyć bounty. :) A teraz kończę robić pstrąga pieprzno-czosnkowego! :tak:pychota!

Matko jakie pyszności :-p A mi się kompletnie nic nie chce robić, choć na tyle rzeczy mam ochotę, więc tylko rosół się gotuje - ale pachnie pięknie :-)

ja też ja też!!:rofl2::-D a któraś zrobi to pyszne bounty? bo mnie sie nie chce:zawstydzona/y:;-)i zeżarłabym tak na krzywy ryj??;-) ja ewentualnie mogę chrupki kukurydziane zakupić albo kwaśne soczyste jabłka na zgagę;-);-)
To jak coś słodkiego to ja ..też na krzywy :blink:...ardzesh dasz troszkę nieeee :-D:-D:-p... Party...party ..!!!.ale bym chciała tak na serio się z Wami spotkać :rofl2::-D:rofl2:

Mam chwilke wiec pisze. Byłam u położnej sprawdziła siuski, posłuchała serduszka dzidzi no i tu wszystko dobrze :tak:tylko moje cisnienie skakalo najpierw bylo 150/90 a pozniej spadlo 125/85 poniewaz to byla moja ostatnia wizyta to powiedziala ze wpadnie do mnie do domu w piatek i ponownie zmierzy mi cisnienie :blink: natomiast na te swedzace dlonie i stopy to mam isc do lekarza na pobranie krwi i czekac na wyniki.

Mam chwilke wiec pisze. Byłam u położnej sprawdziła siuski, posłuchała serduszka dzidzi no i tu wszystko dobrze :tak:tylko moje cisnienie skakalo najpierw bylo 150/90 a pozniej spadlo 125/85 poniewaz to byla moja ostatnia wizyta to powiedziala ze wpadnie do mnie do domu w piatek i ponownie zmierzy mi cisnienie :blink: natomiast na te swedzace dlonie i stopy to mam isc do lekarza na pobranie krwi i czekac na wyniki.

A ty byłaś teraz u GP? Czemu ona Ci na miejscu nie pobrała krwi :confused:

emkamek ja też się dziwiłam, ale po prostu mała cały czas się kręci i co chwila naciskałam guziczek. W ciągu około 12 - 13 minut ruszyła się 20 razy, więc na godzinę wychodzi około 90 - tak wyliczył sprzęt :baffled:

Moja mała na ostatnim KTG w 25 minut wykonała 76 ruchów, a w tym pierwsze 10 minut spała. Co Ty na to? :-):-):-):-):-)

reklama
Do góry