reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

reklama
Meg- a to nie ona powinna zadawać Tobie to pytanie??:angry::wściekła/y::-D:-)
my dostałyśmy dziś furagin na bakterie i sie zaczynamy leczyć. ogólnie wyniki mam rewelacyjne - tak siuśki jak i krew, więc tylko tę zarazę wygonmy i będziemy rodzić:-) Powiedziałam Hani, że w niedzielę to chcę jeszcze na rosół do Teściowej się wybrać, więc niech się tak jakoś najwcześniej koło wtorku zbiera. i chyba uzyskalam zgode.;-) ide wstawić pizze do pieca.. czyba ostatnia na dłuuugi czas....:tak:
Jak Wolfia?? się doczekać niusów nie mogę:-)
a Ardzes i Aga- wy dwa Leniwce co?? :)

Jezyk- ty masz jeszcze dwa dni jak widzę, wiec czekamy :)

Ostatnia edycja:
No to trzymam kciuki za piątek :rofl2::-p:rofl2:
Moze sie udac, bo glowka juz w kanale rodnym!:-):-):-) Dopiero wrocilam od poloznej, na szczescie przychodnia po drugiej stronie ulicy, bo mam dzis strasznego lenia, nawet na angielski nie chce mi sie isc, a to dopiero wieczorem...:-p

emkamek ja też marzyłam by mała zrobiła prezent urodzinowy tatusiowi, no ale to już jutro i szanse raczej marne.
Dziś byłam na KTG i mimo tego, że cały czas czuję ucisk na szyjkę i ciągnięcie, od czasu do czasu brzuchol mi się stawia, to na wydruku z badania: skurcze 0. A mała dziś się wierci cały czas - na badaniu wykazało 90 ruchów na godzinę :szok::-) No to czekamy dalej, a kolejne KTG w poniedziałek.

Martussa to co być powinno to inna sprawa...ale już mam looz i za dwa dni usłyszę od mojej mamy...co byś zjadła? :-)
Emkamek na ogólnym jest pizdżama party ;-)

Agniesia 90 ruchow na godzine?????:szok: A moze Ty masz tam co najmniej blizniaki?:-D
Ja na niedzielnym ktg mialam kilka skurczy, ale bezbolesnych i maly przy nich fikal, w sumie w ciagu 20 min. bylo 9 ruchow.:happy:
Ja czuje ciagniecie w pachwinach, najgorzej jest jak dlugo chodze, moze to wlasnie ta schodzaca glowka, brzuszek tez mi twardnieje, ale bolesny skurcz zdarzyl mi sie do tej pory tylko kilka razy:baffled: Trzeba bedzie chyba z syneczkiem powaznie porozmwiac...;-)

reklama
Megusku, na pidzama party to ja sie zawsze pisze! Zrobmy wspolna balange, potem wszystkie na porodowke i co roku bedziemy wspolnie swietowac urodzinki naszych dzieciaczkow!:-D

Do góry