magdus1983
Fanka BB :)
Dziewczyny dzisiaj mam wizyte u położnej i troche sie stresuje bo od poniedziałku strasznie mnie swedzi całe ciało szczególnie dłonie i stopy :-(boje sie ze mnie wysle do szpitala :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja mam dosyc bolesne skurcze ale nie regularneNie jestem w stanie sobie wyobrazic jak bola te docelowe
![]()
Magdus ja tez mam dzis wizyte u poloznej, zobaczymy jak tam moje siuski... Nie stresuj sie szpitalem, bo polozna najwyzej wysle Cie na assesstment unit, zrobia Ci badania i przynajmniej bedziesz wiedziala jesli cos bedzie nie tak, a oni w razie czego beda mogli odpowiednio zareagowac. Glowa do gory!<przytul>Dziewczyny dzisiaj mam wizyte u położnej i troche sie stresuje bo od poniedziałku strasznie mnie swedzi całe ciało szczególnie dłonie i stopy :-(boje sie ze mnie wysle do szpitala :-(
Ale Ci fajnie z tym scanem... Ja mialam miec ostatnia wizyte z polozna tydz. temu, ale nie podobal sie Jej moj mocz i w niedz. okazalo sie, ze mam w nim bialko...Ja byłam wczoraj u położnej na ostatniej wizycie ...:-) wszystko oki doki ...główka jest nisko ,ale na razie sobie chodzę i cierpliwie czekam ...Mam się pokazać z dzieckiem dwa tyg. po porodzie ..a we wtorek mam być w szpitalu na ostatnią wizytę + scan ...chyba że szybciej urodzę ....... No gdybym miała rodzić tak jak Kubę to zostało mi parę dni
:-)..jakies 4
![]()
Ale Ci fajnie z tym scanem... Ja mialam miec ostatnia wizyte z polozna tydz. temu, ale nie podobal sie Jej moj mocz i w niedz. okazalo sie, ze mam w nim bialko...A wizyta w szpitalu czeka mnie dopiero po terminie, za tydz. w piatek... Ale mam nadzieje, ze do tego czasu sie rozdwoje
Tylko ciekawe jak to bedzie z tym terminem, bo wg polskiego lekarza to 13/4 luty, tutejszego 10, a wg polowkowego scanu 5...
![]()
Termin porodu - Wiek dziecka - Ciąża - Dziecko3 maja, ale zdarzaly mi sie nieregularne cykle...![]()