reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

Dziewczyny dzisiaj mam wizyte u położnej i troche sie stresuje bo od poniedziałku strasznie mnie swedzi całe ciało szczególnie dłonie i stopy :-(boje sie ze mnie wysle do szpitala :-(

reklama
A ja mam dosyc bolesne skurcze ale nie regularne :angry:Nie jestem w stanie sobie wyobrazic jak bola te docelowe :szok:

dokladnie tak samo mysle :tak:

Wolfia, juz raczej po.... ;-) wyczekujemy wiesci

magdus1983:baffled: jakas infekcja? Mimo wszystko lepiej miec pewnosc ;-) Nie stresuj sie szpitalem ;-)

Dziewczyny dzisiaj mam wizyte u położnej i troche sie stresuje bo od poniedziałku strasznie mnie swedzi całe ciało szczególnie dłonie i stopy :-(boje sie ze mnie wysle do szpitala :-(
Magdus ja tez mam dzis wizyte u poloznej, zobaczymy jak tam moje siuski... Nie stresuj sie szpitalem, bo polozna najwyzej wysle Cie na assesstment unit, zrobia Ci badania i przynajmniej bedziesz wiedziala jesli cos bedzie nie tak, a oni w razie czego beda mogli odpowiednio zareagowac. Glowa do gory!<przytul>

Ciekawe jak tam Wolfia?:-)

Ja byłam wczoraj u położnej na ostatniej wizycie ...:-) wszystko oki doki ...główka jest nisko ,ale na razie sobie chodzę i cierpliwie czekam ...Mam się pokazać z dzieckiem dwa tyg. po porodzie ..a we wtorek mam być w szpitalu na ostatnią wizytę + scan ...chyba że szybciej urodzę ....:-D:-D:-D... No gdybym miała rodzić tak jak Kubę to zostało mi parę dni :szok::-p:-)..jakies 4 :confused:

Ja byłam wczoraj u położnej na ostatniej wizycie ...:-) wszystko oki doki ...główka jest nisko ,ale na razie sobie chodzę i cierpliwie czekam ...Mam się pokazać z dzieckiem dwa tyg. po porodzie ..a we wtorek mam być w szpitalu na ostatnią wizytę + scan ...chyba że szybciej urodzę ....:-D:-D:-D... No gdybym miała rodzić tak jak Kubę to zostało mi parę dni :szok::-p:-)..jakies 4 :confused:
Ale Ci fajnie z tym scanem... Ja mialam miec ostatnia wizyte z polozna tydz. temu, ale nie podobal sie Jej moj mocz i w niedz. okazalo sie, ze mam w nim bialko...:baffled: A wizyta w szpitalu czeka mnie dopiero po terminie, za tydz. w piatek... Ale mam nadzieje, ze do tego czasu sie rozdwoje:-p Tylko ciekawe jak to bedzie z tym terminem, bo wg polskiego lekarza to 13/4 luty, tutejszego 10, a wg polowkowego scanu 5...:baffled:

Ale Ci fajnie z tym scanem... Ja mialam miec ostatnia wizyte z polozna tydz. temu, ale nie podobal sie Jej moj mocz i w niedz. okazalo sie, ze mam w nim bialko...:baffled: A wizyta w szpitalu czeka mnie dopiero po terminie, za tydz. w piatek... Ale mam nadzieje, ze do tego czasu sie rozdwoje:-p Tylko ciekawe jak to bedzie z tym terminem, bo wg polskiego lekarza to 13/4 luty, tutejszego 10, a wg polowkowego scanu 5...:baffled:

A kiedy miałaś ostatnią @ :confused:

reklama
Do góry