reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

kurde wszystkie puchną a ja nie
bo jak nie urok to sraczka :D
wszystkie jestesmy biedne, założmy kółko stękających babuszek :)

a ten Św. Gerard Majella jest patronem matek rodzących, dostałam od babci obrazek z nim na początku ciąży i tak już go noszę, z tyłu jakaś modlitwa jest, muszę uskutecznić
:D

reklama
kurde wszystkie puchną a ja nie
bo jak nie urok to sraczka :D
wszystkie jestesmy biedne, założmy kółko stękających babuszek :)

:D
Bo jeszcze sobie wykraczesz;-) ....ciesz się że nie puchniesz ..ja tez nie wiem co to opuchlizna w ciąży i jaram sie jak smok ...:-D:-D:-D
Ja jak sie pochwalę że mi cudnie to na drugi dzień coś mi tam doskwiera ..ale tragedii nie ma :tak:...
aga ...ruch jest niezastąpiony .... dobrze gadasz ;-):-p

Hej babeczeki!..ja w tej ciąży nie puchnę tak jak w poprzedniej.

A co u mnie, stara bida jak to mówią ;-) Jakieś tam skurcze się delikatne pojawiają (może od tego że uskuteczniamy najprzyjemniejszą metodę przyspieszania ;-) ) a dziś powtarzałam badania te co miałam za wysokie. I wiecie, chyba mi trochę brzuch opadł bo jak siędze to leży mi na kolanach :-D
Ale dzidzi musi poczekać conajmniej do czw, bo wtedy teściowa do Kuby przyjedzie.

Stopy dobrze jest masowac :-D przyjemne i pozyteczne....

Lezenie z nozkami wyzej mnie pomaga, tak samo jak niektore cwiczenia dla ciezarnych :tak: a co najdziwniejsze to najbardziej spuchnieta czuje sie rano po obudzeniu :baffled: a wtedy zazwyczaj opuchlizna powinna sie zmniejszac - po nocnym odpoczynku

Megusku, maluszek spokojnie poczeka do czwartku. Kiedy będziesz wiedzieć co z tą zakrzepicą??? pewnie pisałaś już a ja przeoczyłam.
Ja też nie puchnę, z Frankiem miałam 3 razy szersze nogi tak mi napuchły, ale u mnie to była chyba kwestia pogody wtedy były okrutne upały. Ale to nawet miało swoje plusu, bo urodziłam i od razu paręnaście kg mniej ważyłam, było to bardzo pocieszające, a teraz nie mogę już sobie wagi tłumaczyć zatrzymywaniem się wody w oraganiźmie tylko po prostu tłuszczykiem.

Lajfik cożeś napisała żeś zmieniła zdanie? ;-)
Golimek usg w czw o 18.30.

Teraz poleguję ...Kuba śpi a ja na allegro muszę kupić rożne rzeczy dla Kuby i zabawkę dla dzidzi.

współczuję wszystkim spuchniętym :-( mi trochę przeszło po chłodnej kąpieli, ale jeszcze wczoraj przy obiedzie nie byłam w stanie pokroić sobie kotleta tak mnie nadgarstki bolały :-(

Kamylka tylko jak pójdę sobie herbatę zrobić to nogi dawaj od nowa to samo :-D:-D:-D.
Także ja teraz wcale się tym nie przejmuje. Może mi skóry nie rozerwie:-D:-D:-D
No wlasnie,taki urok tych ostatnich tygodni:-(
Jak ja jechalam w pazdzierniku do Polski,13 godzin samochodem to tak mi kulfony spuchly ze az chodzic nie moglam,buta zalozyc,nic!Ale polezalam ze 3 godziny z nogami przy suficie:-D i przeszlo.Teraz jest tak samo,ze wystarczy ze napije sie wody i juz mam takie ciezkie te nogi,jakby mi ktos betonowe kapcie zrobil:rofl2:

reklama
Do góry