reklama
Asus no jednak mam nadzieję , że nie będą czekać z tą cc u ciebie jeszcze tydzień. A może mały jest jeszcze mały , stąd przesunięcie terminu do 39 tyg.
Larkaa czyli co? Pojadłaś, popiłaś i troszku lepiej?
martussa oj ja też zaczełam puchnąć. Twarz zmasakrowana ...dobrze, że na miasto nie muszę wychodzić.
golimek u mnie leczenia ciąg dalszy. W sumie to takie przeziębienia to tylko trzy przechodziłam w tej ciąży. I raz bieguna z wymiotami.Ale jak tu nie chorować jak jeden maluch z przedszkola przynosi zarazki, drugi ze szkoły.Swój osobisty dzisiejszy urok wklejam na zamkniety.
Larkaa czyli co? Pojadłaś, popiłaś i troszku lepiej?
martussa oj ja też zaczełam puchnąć. Twarz zmasakrowana ...dobrze, że na miasto nie muszę wychodzić.
golimek u mnie leczenia ciąg dalszy. W sumie to takie przeziębienia to tylko trzy przechodziłam w tej ciąży. I raz bieguna z wymiotami.Ale jak tu nie chorować jak jeden maluch z przedszkola przynosi zarazki, drugi ze szkoły.Swój osobisty dzisiejszy urok wklejam na zamkniety.
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Larkaa- to masz- hmm- cały czas słowem przesrane??!! ;-):-(
a ten Święty to od porodów jakiś?? bo i może ja bym zaczęła tak cichaczem....
ja rozcinam skarpetkom ściągacze...
w międzyczasie umyje podłogę... bo jak siądę i patrze na nogi to się tylko wkur... umyłam już okna, więc idę za ciosem... jeszcze roladki zrobię na obiad... jak siedzę za dużo to za dużo myslę...
-J- ryjek też mam dość nie mój
ale mimo wszystko wyszłabym sobie do ludzi... taka pogoda... ach...
co z Meg??
a ten Święty to od porodów jakiś?? bo i może ja bym zaczęła tak cichaczem....
ja rozcinam skarpetkom ściągacze...

w międzyczasie umyje podłogę... bo jak siądę i patrze na nogi to się tylko wkur... umyłam już okna, więc idę za ciosem... jeszcze roladki zrobię na obiad... jak siedzę za dużo to za dużo myslę...
-J- ryjek też mam dość nie mój

co z Meg??
szczęśliwa1
Fanka BB :)
ja tez chce juz rodzic ale jakos nic z tego chyba musze sie rzucic na mycie okien bo rzucanie sie na meza nic nie daje moze tez tego Swietego wyprobuje
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
to może tak urządzimy jakieś zbiorowe modły hehe
ja już też chciałabym żeby Malutka się wykluła..zaczęłam puchnąć
palce od nóg mam jak serdelki normalnie..w nowym numerze M jak mama jest napisane żeby robić okłady z liści kapusty na spuchnięte nogi..co wieczór robie i co???d*** nic nie pomaga..ręce na szczęście nie spuchły..obrączka i pierścionek włażą bez problemu..

aga221122
mama Jurandzika :))
na spuchnięte nogi w ciąży mi pomaga spacer. Bo nie pamiętam jak to tam jest, ale nogi puchną jak ma się mało ruchu. Krew jakoś wolno płynie i coś tam coś tam. Jak chcecie to sobie gdzieś poczytajcie.
Martussa82 coś pisałaś, że ci paluchy u rąk drętwieją, to z powodu opuchlizny. Woda zalegająca w naszych tkankach, która na coś tam uciska i dlatego drętwieją nam paluszki. Ja już się przyzwyczaiłam do ciągle zdrętwiałych palców

, a doktorek powiedział mi, że w lutym powinno minąć 

. Żartowniś z niego.
Martussa82 coś pisałaś, że ci paluchy u rąk drętwieją, to z powodu opuchlizny. Woda zalegająca w naszych tkankach, która na coś tam uciska i dlatego drętwieją nam paluszki. Ja już się przyzwyczaiłam do ciągle zdrętwiałych palców

Zuzia24
Fanka BB :)
to i ja sie zapisuje do tych spuchnietych 

kostek juz nie widac, uda ocieraja o siebie, oczu tez ledwo co ktos moze u mnie zobaczyc... bleeeeee
ja chce juz urodzic aby juz ta opuchlizna schodzila !!!!!

kostek juz nie widac, uda ocieraja o siebie, oczu tez ledwo co ktos moze u mnie zobaczyc... bleeeeee

ja chce juz urodzic aby juz ta opuchlizna schodzila !!!!!

reklama
aga221122
mama Jurandzika :))
Kamylka tylko jak pójdę sobie herbatę zrobić to nogi dawaj od nowa to samo 

.
Także ja teraz wcale się tym nie przejmuje. Może mi skóry nie rozerwie

Także ja teraz wcale się tym nie przejmuje. Może mi skóry nie rozerwie