reklama
MonikaWroclaw84
Mama Mateuszka
Megusku, no nieźle się nabiegasz ;/ najważniejsze, żeby wszystko dobrze było.
Czy ja jestem jedyną na tym forum której nic się nie skraca i nie rozwiera???? Cholera bo jeszcze w marcu urodzę.
Nie, nie jestes sama
Czekamy
nie jesteś sama u mnie też cisza oprócz całodniowych charców to nic się nie dzieje ,ale ja mam też dopiero termin na 27.02Megusku, no nieźle się nabiegasz ;/ najważniejsze, żeby wszystko dobrze było.
Czy ja jestem jedyną na tym forum której nic się nie skraca i nie rozwiera???? Cholera bo jeszcze w marcu urodzę.
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Nie, nie jestes samaU mnie tez cisza i spokój
CzekamyTermin mam miedzy 22 a 27 lutym
jeszcze miesiąc
![]()
ja też się dołączę do bezobjawowców, choć jakieś tam skurcze delikatne i żółte ślady na gatkach bywaja- a termin na 14 lutego... w pn idę się pokazać ginkowi- dopiero wtedy cosik będę wiedzieć :-)
Megusek- a z czega taka zakrzepica sie mogla wziąć? i co z tego może dla Was wyniknąć??
Ostatnia edycja:
pbg
mama Zuzanki ;)
megusek to poważna rzecz? oby się okazało, że wszystko jednak OK, bo pogoda na biwakowanie raczej teraz średnia ;-)
Ja też juz nie wiem kiedy urodzę - są dni kiedy męcza mnie skórcze, boli krocze itd , z kolei następnego dnia cisza, spokój i skaczę jakbym w ogóle w ciąży nie była
Zauważyłam też dziwną prawidłowość - gdy siedzę cały czas w domu czuję się gorzej; natomiast gdy biegam po mieście to nawet padając ze zmęczenia nie ma żadnych oznak przygotowań ciała do porodu
jednym zdaniem w miom przypadku żeby przyspieszyć poród trzeba leniuchować 
Ja też juz nie wiem kiedy urodzę - są dni kiedy męcza mnie skórcze, boli krocze itd , z kolei następnego dnia cisza, spokój i skaczę jakbym w ogóle w ciąży nie była

hania83
Zaciekawiona BB
Przed chwila wrocilismy od ginki. Poczatek 36 tygodnia, dzidzia ma 2420 gram i wszystko w normie :-). Termin cesarki pozostal bez zmian, tzn. w okolicach 24 lutego, chociaz nie wiem jak przetrwam jeszcze ten miesiac, ciezko mi sie juz chodzi, siedzi i w ogole ehhh... no i strasznie niecierpliwa jestem, wprost nienawidze czeeeekac ;-)...
zapmarta
Karolkowa mama
golimek, nie jesteś sama. U mnie też się nic nie skraca i nie mięknie !!!
larkaa
Fanka BB :)
-j- ratuj (albo inne dziewczyny które to przeszły)!!!
wczoraj mówiłam, że się zatrułam, miałam straszną biegunkę i cały dzień leżałam. Wieczorem zaczęłam wymiotować, strasznie mnie wzdęło i tak całą noc spędziłam w WC. o 3:00 w nocy wzięłam nospe, bo miałam tak twardy brzuch od kilku godzin, że przestałam wyczuwać ruchy dziecka.
Cały czas mi bulgocze w brzuchu i mi sie coś przelewa, więc pewnie jeszcze pobiegunkuje.
-j- brałaś jakieś leki? czy po prostu 1 dzień głodówki?
wczoraj mówiłam, że się zatrułam, miałam straszną biegunkę i cały dzień leżałam. Wieczorem zaczęłam wymiotować, strasznie mnie wzdęło i tak całą noc spędziłam w WC. o 3:00 w nocy wzięłam nospe, bo miałam tak twardy brzuch od kilku godzin, że przestałam wyczuwać ruchy dziecka.
Cały czas mi bulgocze w brzuchu i mi sie coś przelewa, więc pewnie jeszcze pobiegunkuje.
-j- brałaś jakieś leki? czy po prostu 1 dzień głodówki?
Martussa82 14 lutego piekna data ;-) jak tak zostanie to bedziesz miala co wspominac na Walentynki 
MonikaWroclaw84 to ja podobnie
termin miedzy 20 a 26 luty, po wczorajszym USG lekarz mi przewidzial ze raczej sie nic wczesniej nie wykluje ;-) jeszcze miesiac... Ostatni miesiac zycia tylko we dwoje z mezem 
Tez zauwazylam ze w ostatnich dniach zbytnio panikowalam... Mam silne skurcze co prawda ale szyjka sie nie otwiera ani nie skraca... Lekarz nie widzial rokowan co do wczesniejszego porodu
Wg USG jestem w 35t3d ciazy i syn wazy 2750g
bedzie duzyyyy po tatusiu - tzn wysoki, tak lekarz uznal po wymiarach kosci nozki maluszka
Łozysko typ II wiec jednym slowem wszytsko przebiega bezproblemowo 

MonikaWroclaw84 to ja podobnie

Tez zauwazylam ze w ostatnich dniach zbytnio panikowalam... Mam silne skurcze co prawda ale szyjka sie nie otwiera ani nie skraca... Lekarz nie widzial rokowan co do wczesniejszego porodu

Wg USG jestem w 35t3d ciazy i syn wazy 2750g

reklama