reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

Larkaa idz do internisty, bo w weekend faktycznie moze byc problem..no chyba ze juz Ci lepiej.

Samaola a co tam u Ciebie?

reklama
-j- bo ten Nifuroksazyd g...o daje;-) za przeproszeniem. w ogóle ja słyszałąm że wymiotów nie powinno się hamować tylko pić żeby zapobiec odwodnieniu.

larkaa a jak sie teraz czujesz?
dokładnie.:tak::tak::tak:Pić i jeszcze raz pić. Nawadniać organizm.:tak:
A diphergan ( czy cóś) podobno też jest na wymioty. Ale to już takie ostre. I działa usypiająco.

Pospałam troszku, wypiłam od rana 1 litr wody i dwie gorzkie herbatki i zjadłam dwa sucharki :)
Czuję się lepiej, przestałam biegunkować (narazie od 2 godzin), ale dziś dieta do końca dnia (proszę mi tu nie pisać o pysznościach!!! :D ).
Moja mama zaszła do przychodni dziś i jutro jest czynne, można przyjść kiedy się chce i poczekać w kolejce, ale pani pediatra taka fajna powiedziała, żebym nie przychodziła bo tylko grypy się nabawię, bo teraz epidemia jest, że jeśli nie ma gorączki to jest dobrze, a jakby mi nie przechodziło podała nazwę jakiś 2 leków bez recepty typu jakieś flory dla żołądka czy coś takiego.

Dobrze, że mam starego rozpadającego się laptopa, ale działającego to sobie leżę i klikam. A mąż przed chwilą przyjechał do mnie z metrową różyczką :) Biedny, nie spał całą noc, a dziś egzamin miał z rana.

Dzięki kochane za rady!!! -j- i jezyk ja też właśnie słyszałam o tym, że biegunki i wymioty to rekacje obronne organizmu i nie powinno sie ich powstrzymywać, żeby się oczyścić :)

o! dupa blada, nie przeszło, no to jadę od początku, chyba nawet herbata mi nie wchodzi, bo odrazu WC.
sama sobie współczuję, bu

reklama
Laarka,kup acidolac i wypij.On mi zawsze pomaga,bo to sa probiotyki i prebiotyki.Daje go tez dzieciakom jak maja jakies historie zoladkowe:tak:
Moj lekarz tez mowil,ze biegunki nie powinno sie wstrzymywac,tylko niech leci:zawstydzona/y: a trzeba pic,bo organizm wydala to co zaszkodzilo
Wpolczuje Ci bardzo:-(

Do góry