reklama
dokładnie.-j- bo ten Nifuroksazyd g...o daje;-) za przeproszeniem. w ogóle ja słyszałąm że wymiotów nie powinno się hamować tylko pić żeby zapobiec odwodnieniu.
larkaa a jak sie teraz czujesz?

A diphergan ( czy cóś) podobno też jest na wymioty. Ale to już takie ostre. I działa usypiająco.
larkaa
Fanka BB :)
Pospałam troszku, wypiłam od rana 1 litr wody i dwie gorzkie herbatki i zjadłam dwa sucharki
Czuję się lepiej, przestałam biegunkować (narazie od 2 godzin), ale dziś dieta do końca dnia (proszę mi tu nie pisać o pysznościach!!!
).
Moja mama zaszła do przychodni dziś i jutro jest czynne, można przyjść kiedy się chce i poczekać w kolejce, ale pani pediatra taka fajna powiedziała, żebym nie przychodziła bo tylko grypy się nabawię, bo teraz epidemia jest, że jeśli nie ma gorączki to jest dobrze, a jakby mi nie przechodziło podała nazwę jakiś 2 leków bez recepty typu jakieś flory dla żołądka czy coś takiego.
Dobrze, że mam starego rozpadającego się laptopa, ale działającego to sobie leżę i klikam. A mąż przed chwilą przyjechał do mnie z metrową różyczką
Biedny, nie spał całą noc, a dziś egzamin miał z rana.
Dzięki kochane za rady!!! -j- i jezyk ja też właśnie słyszałam o tym, że biegunki i wymioty to rekacje obronne organizmu i nie powinno sie ich powstrzymywać, żeby się oczyścić
Czuję się lepiej, przestałam biegunkować (narazie od 2 godzin), ale dziś dieta do końca dnia (proszę mi tu nie pisać o pysznościach!!!
Moja mama zaszła do przychodni dziś i jutro jest czynne, można przyjść kiedy się chce i poczekać w kolejce, ale pani pediatra taka fajna powiedziała, żebym nie przychodziła bo tylko grypy się nabawię, bo teraz epidemia jest, że jeśli nie ma gorączki to jest dobrze, a jakby mi nie przechodziło podała nazwę jakiś 2 leków bez recepty typu jakieś flory dla żołądka czy coś takiego.
Dobrze, że mam starego rozpadającego się laptopa, ale działającego to sobie leżę i klikam. A mąż przed chwilą przyjechał do mnie z metrową różyczką
Dzięki kochane za rady!!! -j- i jezyk ja też właśnie słyszałam o tym, że biegunki i wymioty to rekacje obronne organizmu i nie powinno sie ich powstrzymywać, żeby się oczyścić
szczęśliwa1
Fanka BB :)
laarka trzymaj sie zdrowka zycze
reklama
Kamylka
Entuzjast(k)a
Laarka,kup acidolac i wypij.On mi zawsze pomaga,bo to sa probiotyki i prebiotyki.Daje go tez dzieciakom jak maja jakies historie zoladkowe
Moj lekarz tez mowil,ze biegunki nie powinno sie wstrzymywac,tylko niech leci
a trzeba pic,bo organizm wydala to co zaszkodzilo
Wpolczuje Ci bardzo:-(

Moj lekarz tez mowil,ze biegunki nie powinno sie wstrzymywac,tylko niech leci

Wpolczuje Ci bardzo:-(