Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
ja dorzucę do tego ptasie mleczko domowej roboty- czy mogę dołączyć na te lody i czekoladę truskawkową?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
-j- chodź do mnie i do agi, wykarmimy Cie lodami i będzie dobrze!![]()
licytacja?ja -j- dam czekoladę truskawkową![]()
no jasneja dorzucę do tego ptasie mleczko domowej roboty- czy mogę dołączyć na te lody i czekoladę truskawkową??![]()
![]()
to ja poproszę o owocową.a mi mężuś właśnie przyniósł delicje malinowe i czekolade truskawkową z galaretką..mmm..pychotka..jak ktoś ma ochotę..zapraszamwoda na herbatkę juz się gotuje:-)
A jak przytyję?A ja właśnie wysłałam męża, żeby mi coś na ząb kupił...ale sama nie wiedziałam co. Teraz czytam o tych lodach i już wiem chce LODY!!!!!!!!!!
Ardzesh jak ty mnie już znasz.;-)j - ile Cię znam, to wiem, że najbardziej ze wszystkich delicji lubisz..... BIGOS ;-)Więc nie ściemniaj laskom, że masz smaka na loda!
![]()
no właśnie napisałam , że sex nie wchodzi w rachubę , bo a nóż mnie jeszcze coś ruszy i wyprzedzę Antar-j- na przytycie, a raczej żeby nie przytyć- polecam seks... choć w naszym wypadku wynika, ze po seksie przez parę miesięcy jednak przybiera się na wadze;-);-) cholerka, zjadłam kolację, na słodkości brak miejsca i jeszcze ta czkawka w brzuchu u Małej- ja dziś odpuszczam te delicje... ale jutro zrobię sobie dwukolorową galaretkę!! :-)
ula połowa z nas ma już od kilku tygodni brzuch nisko, mięciutką szyjkę a i rozwarcia się zdarzają ( np.ja- 2cm)I jakoś jak narazie od tych kilku tygodni nic sie nie dzieje, poza małymi skurczybykami raz na jakiś czas.Dziewczyny błagam Was, tylko nie piszcie o słodyczach, bo mi nie wolnoMam nadzieje, że urodze przed ostatkami, bo mam ogromną ochotę na pączki w Tłusty Czwartek
Pani doktor ostatnio powiedziała, że raczej wcześniej urodze, bo szyjke mam krótką, więc mam nadzieje ;-)
Jutro kolejna wizyta, powtórne pobranie wymazu na paciorkowca po antybiotyku, ciekawe jaki wynik wyjdzie, hmmmm.
Widze, że prawie wszystkim nerwy już puszczają, mi niestety też, zaczynam mieć czarne myśli odnośnie porodu, no ale jakoś to będzie, no nie![]()