reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

ja mam kolejną noc nie przespaną mała tak się rozkręciła że szok, po żebrach regularnie mnie kopie tzn ona się rozciąga a ja to czuję każdyym mięśniem i żebrem, brzuch nmam cały czas wysoko póki co nie opada, chociaż gin mówiła że koniec stycznia napewno opadnie przekonam się bo teraz to w nocy spaceruję i ją głaszczę żeby sie przesunęła chociaż troszeczkę to mi lżej oddychać będzie już mam przystopsowanie do nocnego wstawania...

reklama
elunia r.- ja też mam- jak Mój to określił dziś rano- nocne jazdy ;-)pobudka o 2:30, z nudów zeszłam na siku, włączyłam nawilżacz powietrza, ciut buczał, ale cóż, lampkę i wzięłam jakąś książkę, żeby zabić czas... czytać sie nie da, bo nie mam jak sie wygodnie ułożyć,jak poczułam się senna - zasnęłam, nie wylączyłam ani światła ani buczącego sprzętu - miałam w nosie. było może wpół do czwartej. o siódmej już byłam na nogach. chyba stresior sie uruchamia...:zawstydzona/y:

Ostatni raz wypowiadam sie w tej sprawie i lepiej może zamknijmy ten temat już.Zaczyna mnie to już denerwować i pewnie nie tylko mnie.
Ja z kolei powiem tak:
Trzeba by było posiedzieć tutaj parę miesięcy wstecz i poczytać " obie strony" może wtedy by to się stało nieco jaśniejsza sprawą jolek dla Ciebie ;-):-p
Zgadzam się.Łatwo komuś nowemu przyjść i napisać " ale co wy od niej chcecie".My od niej? Nic. Zwykła porada skończyła się dla mnie obwinianiem o to , że gdyby mnie nie posłuchała zrobiła by po raz 5 test na obciążenie glukozy. Tylko po co? Po co szkodzić dziecku?Zamiast robić po raz enty test wystarczyło dbać od początku, kiedy to tylko źle wyszły wyniki o dietę i kontrolować się glukometrem.
Chyba po to powstało to forum byśmy wymieniały się doświadczeniami. Niektóre osoby chyba pomyliły sens działania tego forum.

pełną parą uważam to co napisała lajfik,
więc jolek nie obraź się jesteś tutaj nowa i wiele Cie ominęło, nie znasz niektórych osób i ich historii.
otórz to :tak:

A po co drazysz ten temat ??;-)
Temat uważam za zamknięty.:tak:

Zdenerwowałam się.:sorry:

j - nie wkurzaj się tak. Każdy ma prawo zapisać się na forum - być NOWYM i dawać swoje rady :-);-) Faktycznie jolek nie w temacie, ale nie oznacza to, że musi siedzieć cicho. babo nie denerwuj się tak, bo zaraz urodzisz :-p A ty masz chwilę czasu przed sobą :tak::-D
Zauważyłam jedną rzecz - im bliżej porodu, tym więcej kłótni na forum, więcej zgryźliwych dyskusji, więcej docinek...
Ach te baby w ciąży i ich humorki....... :laugh2::szok::-D:eek::szok::-D:laugh2:

No ale niby Ardzesh humorki ciążowe to raczej na początku ciąży...ale nas tu tak dużo że jak widać jazdyyy są i teraz.
a ja w tematach opinii Jolek ani panikowania Habci juz się nie wypowiadam...najwyżej użyje wyższej siły ;-) :-D :-D ..to joke naturalnie...

hmmm...
pewnie że można Aga ;-)
Możesz zasuwać z gifami np tu masz taka stronkę Animowane Gify :: Najlepsze Gify w necie! - e-gify.com wklejasz link do gifa jako obrazek np taki
82.gif

Martussa82 to nie jestem sama ale na pocieszenie już możemy przyzwyczajać nasze organizmy do nocnego trybu, chociaż mam nadzieję że moje dziecko się zlituje i pare godz. w nocy da mi przespać chociażby z przerwami na karmionko

reklama
Do góry