reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

o kórcze musze zaraz iść ugotować mężusiowi jajka bo chciał na kolacje a moje córcie już spią a wasze dzieciaczki
i zapeszyłam Vanessa płacze że Amelka zabrałą jej koldre

reklama
Madlen jesli czujesz ze zaplodnienie sie zbliza to ja bym sie nie zastanawiala tylko dzialala :-D:-D

Wiktoria a co to za jakies spiski za plecami,czlowiek ledwo sie odwroci a tu jakies znaki ,szyfry i nawolywania sie uskuteczniaja a dobry humorek to z jakiej okazji ??:-D:-D

Dobre z tymi jajcami oplulam monitor :laugh2:

Ja to bym zjadla karpatke ale robic mi sie nie chce... Madlen a nie bedziesz gdzies jutro w poblizu ? to bys kawalek mi podrzuciala :cool:

E tam szyfry zgadałyśmy się z Asią na nk a później na fb .Jak weszłam tutaj to tak mi się humorek poprawił ze smieje sie sama do siebie .....Hmmm a może to już mi odbija :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Edytka ja ekran ciągle pluje :-D:-D:-D:-D:-D

To trochę kawałów dla lepszego plucia :-D

Bandyta wpada do tramwaju i krzyczy:
- Nie ruszać się, to jest napad!
Jakiś pasażer z ulgą:
- Ku**a, aleś mnie pan wystraszył, już myślałem że to kanary...

W kościele trwa msza, oczywiście podczas mszy odbywa się spowiedź.
Nagle do kościoła wpada strasznie napity facet i się drze:
- Ludzie! Zapraszam was wszystkich na imprezę!
Z konfesjonału wychyla się zdziwiony ksiądz.
Facet na niego patrzy i się drze:
- A ty jak się wysrasz, to też przyjdź

Kumpel opowiada kumplowi:
-Byłem u lekarza i poprosiłem o syrop od kaszlu a on dał mi nie wiem czemu środek na rozwolnienie.
-Zażyłeś ten środek?
-No zażyłem
-I co, kaszlesz?
-Nie mam odwagi...

Teść wchodzi przez bramkę do ogródka i widzi w oknie domu smutnego zięcia.
Teść pokazuje jeden kciuk "up", na co zięć z okna obydwa. Wtedy teść z pytającą miną robi "węża" ręką, a zięć odpowiada tak samo, ale dwuręcznie. Na co teść wali się w klatkę pięścią, a zięć masuje dłonią po brzuchu i obydwaj znikają.

Tłumaczenie poniżej:

T: Mam flaszkę!
Ź: To mamy dwie!
T: Żmija w domu?
Ź: Są obie
T: To co, pijemy na klatce?
Ź: Nie, na śmietniku!

Ostatnia edycja:
no tym razem męża oszczędziłam bo go jeszcze nie ma a jajka już sie gotują a i tak go dzisiaj wykorzystam
ja też często jak jestem na bb to się śmieje sama do siebie

asia jak ty mezowi dzisiaj jajka zapodasz,to cala noc nie da ci spac ;-)
Edytka czekam az dzieci pojda spac i skocze na mojego :zawstydzona/y:
chcialam jeszcze cos napisac,ale wrocil moj M i zapomnialam :zawstydzona/y:
ja tez chce was na nk i fb :-(

J a to udaje ze nie slysze o tym mocnych wrazeniach bo u mnie dzieci jeszcze nie spia ale jak beda juz grzecznie spac w swoich lozeczkach to bede niegrzeczna

Madlen daj namiary na priv mowisz i masz ;-)

jakby co to wysylajcie zapr.na priv.;-) ide mezastemu zrobic jesc bo mi chlopina wrocil glodny zpracy..a Polak jak glodny,to zly :-D
jak mnie pozniej M wpusci na kompa to zajrze jeszcze do was :tak:

Edyta znowu ekran oplułam przez te twoje buźki :-D:-D:-D:-D
Madlen ja też chce twoje namiary
Asia mój mąż mi kiedyś opowiadał jak tam jeden gostek co z nim pracuje jak jechał do domu ta nagotował jajek i całą drogę je jadł i popijał wódką.:-D:-D:-D

reklama
podajcie swoje dane na nk i fb to się pozapraszamy jeśli chce ktoś mnieć mnie w znajomych to to są moje dane Joanna Pokojska miejscowość Lubawa

Do góry