reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
asia 1989 nie ma znaczenia jak długo trwa krwawienie. Wyliczając przypuszczalny czas pojawienia się krwawienia musisz brać pod uwagę ostatnią długość cyklu.A cykl wydłużyć może wszystko począwszy od stresu poprzez zażywane leki w tym również antybiotyki po samo drobne przeziębienie.
Co do najlepszego miesiąca... mój starszy synek jest z marca, młodszy z lutego a najmłodszy byłby z kwietnia. Nie wyliczałam miesięcy i wyliczać nie będę. Ja zwyczajnie pragnęłam z całego serca dziecka i teraz również patrzę nie zważając na termin.

hej
co do miesiaca poczecia i planowania hmm
my swoje życie swoje
pierwszy raz w trzeciej ciąży bylam w luty, poroniłąm w kwietniu, dzieciatko byłoby w listopadzie, teraz bede miała lutową córeczkę
jak nie ma problemów z zajsciem w ciaze i nie planuje się płci to moze się uda
postaram się pisac mimo ze zaczełam już 8 miesiac trzeciej ciąży:-)

hej
co do miesiaca poczecia i planowania hmm
my swoje życie swoje
pierwszy raz w trzeciej ciąży bylam w luty, poroniłąm w kwietniu, dzieciatko byłoby w listopadzie, teraz bede miała lutową córeczkę
jak nie ma problemów z zajsciem w ciaze i nie planuje się płci to moze się uda
postaram się pisac mimo ze zaczełam już 8 miesiac trzeciej ciąży:-)
Pisz kochana pisz czym nas więcej tym lepiej :)i Gratuluje dzidzi w brzuszku

postaram się :-)

heksa wcale stara nie jestes, patrz ja 33 i też oczekuje 3 - go dzieciatka, przyjdzie w rocznikowo w moich 34 urodzin
ja tez rodzinie długo nie mówilam tzn dopoki sami sie nie domyślili, ta ciąża była całkiem inna niż dwie poprzednie, w sumie mega mdłości, odbijanie i jadłąm tylko bułki z drzemem i kawę inkę, w końcu na wczaach z rodzicami wyszło na jaw, zadowoleni nie byli, ale teraz to pękają ze szczęścia jak wiedzą że bedzie wnuczka :cool:

witam asia

oj mialam dylematów przez ostatnie trzy lata, starać się czy nie, a teraz jestem mega szczęśliwa, choć pracy przede mną zwłaszcza w pierwszych miesiacach po urodzeniu wiadomo ile:-)

wiesz monico ja sama nie wiem czy chce czy nie taka cząśtka mnie tak bardzo pragnie dzieciątka ale za chwile przychodzą myśli czy dam rade czy naprawde tego chce co ludzie powiedząa ta ostatnia myśl jest chyba największym moim przeciwnikiem czasami chciałabym żeby to była wpadka wtedy już bym nie myślala tylko się cieszyłą

Witajcie ja niedawno wrocilam z miasta jestem padnieta :zawstydzona/y:

Najwazniejsze dziecko wykapane,najedzone teraz siedze funduje sobie maly relax przy pifffku z cola mmm pyszne ma ktos ochote bo czestuje ?? A dla dziewczyn w blogoslawionym stanie proponuje soczek :-)

Monico witaj my sie juz chyba znamy z innego wateczku :-p

Heksa kobieto Ty mnie zadziwiasz wywinac takiego orla i to na klocku :-D ,aby nozka szybko sie zagoila ;-)

reklama
edytko witaj, jasne ze znamy się :-) tylko ja juz po "planowaniu" ale na bieżąco podczytuje i kibicuje

asiu a która z nas nie ma tego typu dylematówm, jak zobaczyłam dwie kreski to najpierw płąkałam z radosci a potem ze klamka zapadła i koniec wygodnego życia z odchowanymi chłopcami i bałam się ... reakcji rodzicow - mimo ze ciąża planowana

Do góry