reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

reklama
@SocPat zrob sobie zastrzyk w brzuch chociaz. Nie trac czasu. Mnie nigdy w tylek nie kazali go dawac, a raczej podskornie w brzuch. Jak ma zadzialac, to zadziala. Spokojnych pelnych nadziei swiat

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@SocPat zrob sobie zastrzyk w brzuch chociaz. Nie trac czasu. Mnie nigdy w tylek nie kazali go dawac, a raczej podskornie w brzuch. Jak ma zadzialac, to zadziala. Spokojnych pelnych nadziei swiat

Spróbuje zrobić w tyłek. Jakoś dam radę :-) dziękuję za radę :-)
A Ciebie pierwszy raz chyba na wątku widzę?

Tylko czasem was podczytuje, jestem pelna podziwu i bardzo wam kibicuje. Mam 38 lat, wiec do 40 jeszcze troche i w 36tc. To bedzie nasze pierwsze dziecko. Za nami 2 poronienia i ... nam mowiono, ze nie bedziemy miec dzieci. Stad wiem, ze wasza wytrwalosc przyniesie owoce. Szczesliwych swiat

Tylko czasem was podczytuje, jestem pelna podziwu i bardzo wam kibicuje. Mam 38 lat, wiec do 40 jeszcze troche i w 36tc. To bedzie nasze pierwsze dziecko. Za nami 2 poronienia i ... nam mowiono, ze nie bedziemy miec dzieci. Stad wiem, ze wasza wytrwalosc przyniesie owoce. Szczesliwych swiat

Super, że Ci się udało! Już niedługo maluszek będzie z Wami ❤❤❤ a chłopczyk czy dziewczynka?
A ja wczoraj o 16 dostałam zastrzyk :) Darek dał radę :) :)

@SocPat to super. Teraz dzialajcie, bo plemniki tez potrzebuja 12h by dotrzec do jakeczka. Fajnie jakby sie wam udalo.
U nas chlopczyk

@SocPat to super. Teraz dzialajcie, bo plemniki tez potrzebuja 12h by dotrzec do jakeczka. Fajnie jakby sie wam udalo.
U nas chlopczyk

Już wczoraj było działane ;) dziś chyba też podziałamy...
Fajnie że Wam się udało, to zawsze daje nadzieję!

reklama
Do góry