reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

Cześć dziewczyny. Poczytuję Was już jakiś czas. Mam 43 lata i staramy się o kolejne dziecko. Potrzebuję porady. Robiłam AMH i moja rezerwacja jajnikowa jest bardzo niska 0.43 - tzn. na mój wiek mieszczę się w normie ale na zajście w ciążę powinno być powyżej 1. Czy któraś z Was robiła sobie takie badanie i z tak niską rezerwą drogą naturalną zaszła w ciążę? Tak bym chciała jeszcze raz móc utulić te malutkiej stópki...
Znajdziesz nas na wątku ciaza po czterdziestce. Może któraś z dziewczyn wykonywała takie badania, bo ja takowego nie robiłam.

reklama
Hej u mnie ciężko a nawet bardzo ciężko to wszystko cały czas siedzi w głowie... ah moje kochane aniołki....I tak całkiem niedawno moją najmłodszą córcia 6l (którą umie już czytać) wpadła na akty urodzenia aniołków No i musieliśmy jej wytłumaczyć co i dlaczego ..było to trudne ale ona jest tak mądra dziewczynką że bardzo często mówi do nas żebyśmy spojrzeli w niebo bo nasze aniołki do nas mrugaja ..
No cóż życie toczy się dalej zaczynamy budowę naszego wymarzonego domu więc głowa trochę zajęta...
A no i jeszcze mam już dwie cudowne wnusie Olivia 18msc i Nelia 5msc
One dają mi ogrom radości

Zawsze będę do was zaglądała i często to robię ale nie odzywam się bo ...
Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie i za inne dziewczyny które pragną jeszcze tulić takie małe z szczęścia
@InezkaK nowy dom i wnuczki to jest radość. Szkoda, że aniołki zdecydowały się być w niebie a nie na ziemi. Może odnajdzie się w tym sens kiedyś. Ja też stawiam dom - i cieszy mnie szczególnie urządzanie ogrodu. Ach, InezkaK niedługo będziemy kawę na własnych tarasach piły :) Wszystkiego dobrego dla Ciebie.
@Niutka43 to badanie ale rezerwę miałam wyższą. Coś koło 1,5 jeżeli pamiętam dobrze. Trzymam kciuki za Ciebie.

Wcale nie jest łatwo zajść w ciążę po 40… Ale warto próbować. Tym bardziej, że są kliniki, które mogą w tym pomoc.

Do góry