reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

Tylko czasem was podczytuje, jestem pelna podziwu i bardzo wam kibicuje. Mam 38 lat, wiec do 40 jeszcze troche i w 36tc. To bedzie nasze pierwsze dziecko. Za nami 2 poronienia i ... nam mowiono, ze nie bedziemy miec dzieci. Stad wiem, ze wasza wytrwalosc przyniesie owoce. Szczesliwych swiat

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje!! My P.O. 35 chyba silne jak na 1 ciaze;) ja37 pierwsza i 6’mscy po’ niej druga;) i w dodatku corka teraz chlopczyk no szok 14tc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny nie poddawajcie się i walczcie ile wam sil wystarczy ja tak jak juz mowilam to moj ostatni cykl staran i rano bylam na monitoringu zeby sprawdzic czy zastrzyk zadziałał i mam ogromne nadzieję że sie udało. ..i moj gin dzisiaj powiedzial mi ze ostatnio ma sporo pacjentek w wieku 40+ w ciazy i sa to zdrowe donoszone dzieci.
Co u Ciebie kochana? Udało się?????

U mnie niestety po raz kolejny wielka porażka. ...koniec roku koniec starań ....ten cykl odpoczywam i wracam do antykoncepcji ale trzymam za was kciuki✊✊✊ za wasze upragnione dwie kreski✊✊ i za zdrowe dzieciaczki ktore się juz niedlugo urodzą

Ja po nowym roku mam wizyte zobaczymy czy te dwie kreski to moja kruszynka.
A nic nie pisałaś, że zobaczylaś dwie kreski!!!!
Mogę gratulować???

U mnie niestety po raz kolejny wielka porażka. ...koniec roku koniec starań ....ten cykl odpoczywam i wracam do antykoncepcji ale trzymam za was kciuki✊✊✊ za wasze upragnione dwie kreski✊✊ i za zdrowe dzieciaczki ktore się juz niedlugo urodzą
Qrcze... szkoda... Ale zaglądaj do nas!!!

Ja dzisiaj po monitoringu jak zwykle pełna nadziei... Oba pęcherzyki pękły, endometrium pięknie urosło. W piątek było 6 mm a dziś 11 mm :D
Pewnie za 10 dni nadzieja zgaśnie, ale trudno...

reklama
A nic nie pisałaś, że zobaczylaś dwie kreski!!!!
Mogę gratulować???

Qrcze... szkoda... Ale zaglądaj do nas!!!

Ja dzisiaj po monitoringu jak zwykle pełna nadziei... Oba pęcherzyki pękły, endometrium pięknie urosło. W piątek było 6 mm a dziś 11 mm :D
Pewnie za 10 dni nadzieja zgaśnie, ale trudno...
Zrobilam test przed świętami 2 kreski są a co z tego wyniknie to zobaczymy wizytę mam na 2 stycznia. Objawów jako takich to niemam. Sama juz nie wiem.

Do góry