reklama
Spróbuje zrobić w tyłek. Jakoś dam radę :-) dziękuję za radę :-)@SocPat zrob sobie zastrzyk w brzuch chociaz. Nie trac czasu. Mnie nigdy w tylek nie kazali go dawac, a raczej podskornie w brzuch. Jak ma zadzialac, to zadziala. Spokojnych pelnych nadziei swiat
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A Ciebie pierwszy raz chyba na wątku widzę?
Tylko czasem was podczytuje, jestem pelna podziwu i bardzo wam kibicuje. Mam 38 lat, wiec do 40 jeszcze troche i w 36tc. To bedzie nasze pierwsze dziecko. Za nami 2 poronienia i ... nam mowiono, ze nie bedziemy miec dzieci. Stad wiem, ze wasza wytrwalosc przyniesie owoce. Szczesliwych swiat
Super, że Ci się udało! Już niedługo maluszek będzie z Wami ❤❤❤ a chłopczyk czy dziewczynka?Tylko czasem was podczytuje, jestem pelna podziwu i bardzo wam kibicuje. Mam 38 lat, wiec do 40 jeszcze troche i w 36tc. To bedzie nasze pierwsze dziecko. Za nami 2 poronienia i ... nam mowiono, ze nie bedziemy miec dzieci. Stad wiem, ze wasza wytrwalosc przyniesie owoce. Szczesliwych swiat
A ja wczoraj o 16 dostałam zastrzyk Darek dał radę
Już wczoraj było działane dziś chyba też podziałamy...@SocPat to super. Teraz dzialajcie, bo plemniki tez potrzebuja 12h by dotrzec do jakeczka. Fajnie jakby sie wam udalo.
U nas chlopczyk
Fajnie że Wam się udało, to zawsze daje nadzieję!
reklama
Podziel się: