reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

Hej dziewczynki u nas 10+2
Mdlosci przechodzi I dobrze bo cierpoalam bardzo
W czwartek prenatalne JuZ yupiiii
Joaszka super nudnej ciazy
Robicie nifty bo Ja tak 22/12 jak ma byc cis nie tak to chce juz wiedziec a nie miec szok Po poridzie , kumpela cala ciaza ok Po porodzie delekcja 15 chromosomu i szok

Ja mialam ivf z corka ,kumpela placili 13 Tys zl Ale chcec dzuecka jedt tak wielka ze bierze sie kredyt i przede wszystkim nie mysli Sue ze to inne dzuecko poczete inaczej , kto by pomyslal ze teraz zajde naturalnie prawda I to nie fakt ze glowa odpiczela bo liczylam dni plodne byly 6/7 wrzesnia i brak okresu 23/9 ;)))
Ja tam jestem za ivf za iui Itd kto moze bierze kredyt , kredyt mozna powoli splacac ...
ostatnio dni mAm nerwowe cora zabkuje placz a tylko rece chce wiec nosze ;/

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczynki u nas 10+2
Mdlosci przechodzi I dobrze bo cierpoalam bardzo
W czwartek prenatalne JuZ yupiiii
Joaszka super nudnej ciazy
Robicie nifty bo Ja tak 22/12 jak ma byc cis nie tak to chce juz wiedziec a nie miec szok Po poridzie , kumpela cala ciaza ok Po porodzie delekcja 15 chromosomu i szok

Ja mialam ivf z corka ,kumpela placili 13 Tys zl Ale chcec dzuecka jedt tak wielka ze bierze sie kredyt i przede wszystkim nie mysli Sue ze to inne dzuecko poczete inaczej , kto by pomyslal ze teraz zajde naturalnie prawda I to nie fakt ze glowa odpiczela bo liczylam dni plodne byly 6/7 wrzesnia i brak okresu 23/9 ;)))
Ja tam jestem za ivf za iui Itd kto moze bierze kredyt , kredyt mozna powoli splacac ...
ostatnio dni mAm nerwowe cora zabkuje placz a tylko rece chce wiec nosze ;/

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Również robiłam Nifty. Byłam o wiele spokojniejsza podczas USG genetycznego. Wyniki nadeszły szybko, poznałam przy okazji plec. Same plusy.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

@Peugeotka36 nie ma co rozmyślać, najważniejsze że się udało. Teraz szybciutko zleci i kolejny maluszek będzie w Twoich ramionach ❤

A ja zbliżam się do dnia zero...w czwartek test. Oczywiście głowa pracuje i już popadam w depresję, bo pewnie znowu będzie dooopa... Wczorajszy test negatywny, 8 dpo, 11 po pregnylu. Chociaż mam jasność, że pregnyl już wyszedł z organizmu...
Boję się...

@Peugeotka36 nie ma co rozmyślać, najważniejsze że się udało. Teraz szybciutko zleci i kolejny maluszek będzie w Twoich ramionach ❤

A ja zbliżam się do dnia zero...w czwartek test. Oczywiście głowa pracuje i już popadam w depresję, bo pewnie znowu będzie dooopa... Wczorajszy test negatywny, 8 dpo, 11 po pregnylu. Chociaż mam jasność, że pregnyl już wyszedł z organizmu...
Boję się...
Chyba nas testujacych jest coraz mniej

Boję się...
Trzymam mocno kciuki :-*

@Joaszka gratulacje trzymam kciuki i czekam na wiadomosci po wizycie
@SocPat kochana Aniu wiecej wiary i trzymam kciuki za pozytywny test
Ja sie troszkę wycofałam ale oczywiscie czytam was i nadrabiam wszystkie zaległości

@SocPat u mnie bez zmian dzisiaj nylam juz na ostatnim monitoringu sa pecherzyki jeden duzy pieknie rosnie endometrium tez wyrazne grube i w czwartek zastrzyk ovitrelle i przytulanko a dwa dni po zastrzyku luteina dwa razy dziennie ...tpo na tyle a tak na marginesie to ostatnie nasze podejscie.

reklama
@SocPat u mnie bez zmian dzisiaj nylam juz na ostatnim monitoringu sa pecherzyki jeden duzy pieknie rosnie endometrium tez wyrazne grube i w czwartek zastrzyk ovitrelle i przytulanko a dwa dni po zastrzyku luteina dwa razy dziennie ...tpo na tyle a tak na marginesie to ostatnie nasze podejscie.
Serio odpuszczasz???
A nie chodzisz na monitoring po zastrzyku?
Ja po pregnylu dopiero czwartego dnia wkraczam z luteina...

Do góry