Jestem ze stycznia 1977...Soc pat jesli moge zapytac jaki jestes rocznik. Bo ja juz pomalu pasuje
reklama
O bosz! Super, ale wieści! Czemu się nie chwalisz tylko trzeba wyciągnąć info????
A u mnie o tak o[emoji6]tydzień spoźnienia. Dziś test.
Boję się żeby wszystko było ok...
Po 3 iui się udało.
Trzymajcie proszę kciuki!
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja luty 1977Jestem ze stycznia 1977...
Hope
podwójna mama :-)
@Joaszka no pięknie, gratuluję, krechy mocne jak ta lala! Nudnej i zdrowej ciąży!
Co do endo, póki jestem w ciąży, przyjmują mnie uczciwie i szybko, ale później robi się już nieciekawie. I o to później pytam
@SocPat takie kwiatki. No to lipa, u mnie w mieście nie ma takiej możliwości. Będę kombinować. Choć liczę na niedoczynność ciążową.
Ja jestem rocznik 78 i może nie powiedziałam ostatniego zdania
Co do endo, póki jestem w ciąży, przyjmują mnie uczciwie i szybko, ale później robi się już nieciekawie. I o to później pytam
@SocPat takie kwiatki. No to lipa, u mnie w mieście nie ma takiej możliwości. Będę kombinować. Choć liczę na niedoczynność ciążową.
Ja jestem rocznik 78 i może nie powiedziałam ostatniego zdania
Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
O jak ja Ci zazdroszczę, ja 30tc ale chciałabym juz koniec stycznia...tak mi się teraz czas dłuży...im brzuch większy tym ciężej.Piękne dwie kreseczki. Trzymam mocno kciuki wszystko będzie dobrze.
U nas 34tc :-)
L.40
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Chrząszczyk 1
Gratuluje i trzyma kciuki...nudnej i spokojnej ciazy[emoji4]
Po 3 iui się udało.
Chrząszczyk 1
Oooooo, ja również styczeń '77[emoji4]Jestem ze stycznia 1977...
Joaszka
A jakoś tak...wiecie jak to jest -człowiek z jednej strony by całemu światu wykrzyczał a z drugiej -boję się zapeszyć...O bosz! Super, ale wieści! Czemu się nie chwalisz tylko trzeba wyciągnąć info????
Na razie to taka radość wymieszana ze strachem...
Po 3 iui się udało.
Piękne wieści!!! Zaciskam kciuki za zdrowa i spokojna ciąże [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Ale piękne kreski [emoji7]
reklama
Wierzę bo mi też już ciężko i doczekać sie nie mogę ale z drugiej strony niech nasza Ola siedzi w brzuszku jak najdłużej choć nasze rokowania według lekarza są takie że daje nam max 2 tygodnie.Szyjka juz kiepsko trzyma.Czas pokaże może na święta już będzie nas więcej: -)O jak ja Ci zazdroszczę, ja 30tc ale chciałabym juz koniec stycznia...tak mi się teraz czas dłuży...im brzuch większy tym ciężej.
Podziel się: