reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

reklama
Moge napisac ci w jezyku angielskim wloskim jesli Po polsku Nie zrozumialas ;///

Napisalas prosto z mostu Nie o wiarze lecz slowami trzeba ribic cos mnie zatkalo

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Szczerze... nie rozumiem ...
Czy te słowa kierujesz do mnie ?

Hope Nie rozumie mojego pl koniec tematu jestesmy dorosle..to ze Nie chce ciazy Tylko dziecko jej sprawa;)) Ja marze o ciazy wraz z dzueckiem lol wymiotami i bolami tego wlasnie chce a co !!;))
Milego popoludnia kobietki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@moniafryz daj zać co i Ciebie.
@Peugeotka36 kaźda z nas chce dziecka i każda inaczej znosi ciążę. W tej ostatni, kto

Oczywiscie ze wiem ze kazda chce nawet Ja co inni mi Nie wierza bowiem ledwo co urodzilam a Ja chce znow bowiem dlugo to trwalo zanim Ja urodzilam w moim wieku lepiej JuZ Nie czekac nue wiadomo na co

Ja chce czuc ze bede w ciazy wymioty i bole plecow to moje marzenie na dzis

W tej ostatniej, w której byłam, czułam się fatalnie. Wracałam z pracy po 10h i padałam na twarz, a tu trzeba jeszcze było złożyć pokłon przed kibelkiem. Jakbym miała chorobę lokomocyjną 24h/dobę. Były chwile, gdy naprawdę byłam zła, że jestem w ciąży. Ciążę straciłam i miałam straszne wyrzuty suminenia przez te myśli. Teraz rozumiem jednak, że myśli można w związku z ciążą mieć różne. Ja obecnie nie mogę się doczekać zafasolkowania i obiecuję rzygaczki, zmęczenie i bolące piersi znosić dzielnie i w pokorze ;). Byleby tylko było dobrze. Nie kłóćcie się dziewczyny, bo wszystkie mamy ten sam cel i każdej jest czasami trudno. A jesteśmy to by się wspierać. Licytowanie się kto ma gorzej, ocenianie się wzajemne jest bez sensu. Sorry za przerwany post, piszę z pociągu i mi przerwało. Jak nie dostanę dzisiaj@ - testuję. Wczoraj miałam termin, ale ostatno cykle mam nieregularne, więc pewnie wredota przyjdzie. Pozdrawiam

reklama
W tej ostatniej, w której byłam, czułam się fatalnie. Wracałam z pracy po 10h i padałam na twarz, a tu trzeba jeszcze było złożyć pokłon przed kibelkiem. Jakbym miała chorobę lokomocyjną 24h/dobę. Były chwile, gdy naprawdę byłam zła, że jestem w ciąży. Ciążę straciłam i miałam straszne wyrzuty suminenia przez te myśli. Teraz rozumiem jednak, że myśli można w związku z ciążą mieć różne. Ja obecnie nie mogę się doczekać zafasolkowania i obiecuję rzygaczki, zmęczenie i bolące piersi znosić dzielnie i w pokorze ;). Byleby tylko było dobrze. Nie kłóćcie się dziewczyny, bo wszystkie mamy ten sam cel i każdej jest czasami trudno. A jesteśmy to by się wspierać. Licytowanie się kto ma gorzej, ocenianie się wzajemne jest bez sensu. Sorry za przerwany post, piszę z pociągu i mi przerwało. Jak nie dostanę dzisiaj@ - testuję. Wczoraj miałam termin, ale ostatno cykle mam nieregularne, więc pewnie wredota przyjdzie. Pozdrawiam

Jeden cel ok Ale jak JuZ komus z was sie uda I pisanie slow w stylu robcie cos dazcie do przodu komus kto stara Sue 10 lat to moim zdaniem takie pisanie Nie jest na miejscu.....
Rowniez pozdrawiam goraco;))!

Do góry