reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam 40 lat i co z tego

reklama
@Peugeotka36 nie nazwałbym tego staraniami z ostrożności, ale trzy lata bez zabezpieczenia były bezproduktywne. Nie chciałam starać się oficjalnie bo znam się i wiem, że ześwirowałabym totalnie. Były różne myśli, ale nigdy nie dałam sobie wmówić, że jestem na cokolwiek za stara.

Tak dobrze się czyta i czuje gdy widać wolę walki!

Myślę, że świadomość życia, upływu czasu i wartości posiadania dzieci przytłacza. Młode, nawet chore, tego nie mają. Bagażu, który stawia pod ścianą, podcina skrzydła.

Może nawet się nie uda ale w wieku 40 lat (+-) wciąż jest się w grze.

@InezkaK @Ansure tak trzymać!

@Peugeotka36 nie nazwałbym tego staraniami z ostrożności, ale trzy lata bez zabezpieczenia były bezproduktywne. Nie chciałam starać się oficjalnie bo znam się i wiem, że ześwirowałabym totalnie. Były różne myśli, ale nigdy nie dałam sobie wmówić, że jestem na cokolwiek za stara.

Tak dobrze się czyta i czuje gdy widać wolę walki!

Myślę, że świadomość życia, upływu czasu i wartości posiadania dzieci przytłacza. Młode, nawet chore, tego nie mają. Bagażu, który stawia pod ścianą, podcina skrzydła.

Może nawet się nie uda ale w wieku 40 lat (+-) wciąż jest się w grze.

@InezkaK @Ansure tak trzymać!

A Od kiedy liczylas ovulke i mierzylas tempke?;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Ale mnie dzis obudzil w nocy straszny bol piersi ale okropny. Myslalam ze cycki mi eksploduja. Okresu dalej brak [emoji20]. Jutro gin

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Ale mnie dzis obudzil w nocy straszny bol piersi ale okropny. Myslalam ze cycki mi eksploduja. Okresu dalej brak [emoji20]. Jutro gin

Koniecznie daj znać.
Jeżeli nie ciąża ..to masz chyba hiperprolaktynemię (czego nie życzę ) ale jeden z objawów / oprócz zaburzenia miesiączkowania / to bolesność piersi ..ba nawet mletotok

Eee tempkę tylko raz, chciałam sprawdzić czy cykl prawidłowy bo oczywiście po trzech latach wmówiłam już sobie, że jestem bezpłodna :-p Akurat przypadkiem był to TEN cykl.

SZCZĘŚCIARA
Też tak chcę :). Mierzę...3 dni dopiero ..nie wie czy dobrze...(poczytam) . Obecnie poziom ok 36 . (w 3 dni)

Jutro rano jeszcze zrobię test. Żeby do lekarza iść juz na pewniaka. To na pewno nie ciąża bo beta mi wyszla negatywna tydz temu. Ale wezme to i to fo gin

@moniafryz miewałam takie cykle, gdzie bardzo bolały mnie piersi przed @. Oczywiście natychmiast wmówiłam sobie, że mam właśnie hiperprolaktynemię. W ogóle co ja nie miałam przez trzy lata :-D A wystarczyło porządnie obrazić się na samca i skreślić cykl. Przyznam jednak, że byłam zdumiona obserwując cykl na wykresie. Patrzyłam i działo się na moich oczach!

Choć przypomniałam sobie, że to co brałam za ból piersi było ledwie wstępem. Teraz to dopiero bolą! Wszystkie objawy ciąż urojonych które miałam (a miałam co cykl i do tego za każdym razem inne) były podobne do tych z faktycznej ciąży ale jednak różnica jest. To nie są te same odczucia i mają swój czas nadejścia.

@Ansure podobno głupi ma szczęście ;-) ;) A może nie. W poprzednią ciążę też zaszłam w sierpniu. To wcale nie musi być przypadek. Dużo warzyw, owoców, lepszych gatunkowo, dużo ruchu i słońce. Więcej luzu i okazji do zresetowania (winem) :rolleyes2:

Szkoda tylko, że ciąża to nie mój żywioł. Chcę dzidzię, niekoniecznie ciążę :-D Tylko jak to obejść.

Pokazuj wykres co jakiś czas.

reklama
Dziewczyny kuzwa kupilam 2 testy nie wytrzymałam 1 zrobiłam. Wyszly 2 kreski ale ta druga baaaardzo bladziutka ale ja widać. Nie wiem co juz myslec az mi sie gorąco zrobilo

Do góry