reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam 40 lat i co z tego

Ciekawe kiedy u Ciebie była owu... chyba dość wcześnie :)

No właśnie nie wiem. Nic mi się nie zgadza. Ovufriend głupiał kilka razy, ja też. Jeśli owu była w 8/9 dc a to możliwe, to po owu miałam bałagan w temperaturze aż miło. Zaczęła iść w górę w 16 dc ale to prawdopodobnie była już implantacja. Ścięło mnie z nóg tego dnia z bólu. A ja znam ten ból aż za dobrze. Zero śluzu płodnego, zero apetytu na serduszkowanie. No cykl stracony. Także nie wszystko jest tym na co się zanosi ;-) ;) A potem dwa dni przed @ test ciemny aż podejrzane. Własny tyłek mnie oszukał :laugh2:
Widziałam dużo wykresów dziewczyn na dupku i temperatura zwykle od razu idzie w górę i to zadziwiająco wysoko (w fl wyżej niż miałam ja). U Ciebie tej reakcji jeszcze nie widać.

reklama
Jesli tak to Nie wierze!!! Jestem Tydz Po okresie na kalendarzu aplikacji mam ze jutra mam dni plodne jupilam tesry ovulacyjne i zribilam tak sobie i jest kreskaa druga .... dzis zribie znow , temp 37.2

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana jak masz dni płodne to pokazują Ci owu...dopiero jakby Ci wyszły te 2 kreski w terminie @ to może być ciąża...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana jak masz dni płodne to pokazują Ci owu...dopiero jakby Ci wyszły te 2 kreski w terminie @ to może być ciąża...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

To i tak sie ciesze ze mam ovu pollkazane wizyalnie bo zazwyczaj testy polazywaly zero , a co u ciebie ;)??

To i tak sie ciesze ze mam ovu pollkazane wizyalnie bo zazwyczaj testy polazywaly zero , a co u ciebie ;)??

Miło, że pytasz ;-)
U mnie najgorsze- oczekiwanie. Jeszcze 5 dni. I mimo, że wiem, że nic z tego to gdzieś z tyłu głowy siedzi ta głupia nadzieja..

Wcześniej nie miałaś owu? no ale Ty dopiero 5 mcy po porodzie więc wiadomo, że różnie bywa z tą płodnością po porodzie ;-)

Niestety... dlatego właśnie myślę, że nie ma sensu na sobie nadziei i tracić kasy.

Ale to nie znaczy, że nie ma sensu, tylko coś innego. Musisz obserwować. Organizm nie zareagował na lek. Może trzeba dać inny. Może stymulacja za słaba. Może dopiero zareagujesz. Może należy wykres pokazać gince. Szczególnie, że każdy cykl jest inny i nie wiadomo jaki będzie następny. Do końca roku nawet nie chcę tu widzieć nosa na kwintę bo będę lać!

Temp. powyżej 37 pojawia się w fl.

Miło, że pytasz ;-)
U mnie najgorsze- oczekiwanie. Jeszcze 5 dni. I mimo, że wiem, że nic z tego to gdzieś z tyłu głowy siedzi ta głupia nadzieja..

Wcześniej nie miałaś owu? no ale Ty dopiero 5 mcy po porodzie więc wiadomo, że różnie bywa z tą płodnością po porodzie ;-)

Trzymam mocno[emoji110]️[emoji110]️
Mialam wedlug mierze nia hormonow ovulke Ale testy zawsze byly zerowe Tylko temp przed ovulka rosla i potem malala
Tak Po cc mozliwe ze hormony

Myślę, że Duphaston nie daje rady. Może luteina... albo mój ukochany orgametril. Tylko przy nim nie bolą mnie biodra. A dzisiaj trzeci dzień dupka, a ja ledwo chodzę. Łupie w dooopie ;) strasznie bolą mnie dziś brodawki. Nie mogłam się wytrzeć po kąpieli, a kąpiel na dworze przy 16 stopniach i sterczące, bolące brodawki to meeega wrażenia :p

Pobudzasz wyobraźnię :laugh2: Wszędzie czytam, że luteina lepsza bo naturalna. Ale skoro Cię bolą to skoczył poziom hormonów. Bolesne sutki pojawiają się też w czasie owulacji. Hm hm hm....

reklama
Hope jesli mam byc szczera to mnie wkurzylas tym tekstem zreszta poprzednio tez bo jak my ci dlugo sie staramy I ty nas pytaszz czemu watek tamtyvh umiera poprustu bo Nie mialy tyle szczescia co ty ze Po 3 latach upragniona ciaza i sadze ze kazda z nas by chciala miec bole mdlosc sraczke bezsenne noce wymioty bole glowy bo taka kolej rzeczy aby wkoncu w bolach uridzic dzidzie ty piszesz dzuecko cgcesz ciazy Nie , pyta sz czemu my Nie wesole ahhhhhh Nie pisz glupstw, pomagaj naj bo widac ze zakres wiedzy masz duzy Ale piszac ze mamy Sie smiac byc wesolego Nie tracic wiary nas to przynajmniej mnie jeszxze bardziej deberwuje no ci innego jakbys ty miala Sue starac 10 lat ciekawe czy tez byc tak pisala , Nie pisze tego z zlosci Tylko popristu co czuje czytajac, lubie czytac co wiesz no wykresy ovulke czytac jak Sue czujesz Ale teksty ciaza Nie dla mnie gdzye Ja o niej marze I inne tez lub bsdzcie wesole robcie COs mnie to drazni
Pozdrowki

Monia prosze oby to prawda !!![emoji110]️

Chrzaszcz a ty jak mamusiu Po raz kolejny!??jak Sue czujesz

Dobrze. Fajnie, że o mnie pamiętasz.[emoji4] Wszystko ok. Mam na koniec września polowkowe. Co u Ciebie?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry