Hope wracaj wiec na swe potezne forum
Powodzenia
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Dziewczyny; nie obrażajcie się
Jesteśmy tu razem..many się wspierać i mam nadzieję razem się cieszyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hope wracaj wiec na swe potezne forum
Powodzenia
Moge napisac ci w jezyku angielskim wloskim jesli Po polsku Nie zrozumialas ;///
Napisalas prosto z mostu Nie o wiarze lecz slowami trzeba ribic cos mnie zatkalo
Jutro rano jeszcze zrobię test. Żeby do lekarza iść juz na pewniaka. To na pewno nie ciąża bo beta mi wyszla negatywna tydz temu. Ale wezme to i to fo gin
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Szczerze... nie rozumiem ...
Czy te słowa kierujesz do mnie ?
@moniafryz daj zać co i Ciebie.
@Peugeotka36 kaźda z nas chce dziecka i każda inaczej znosi ciążę. W tej ostatni, kto
W tej ostatniej, w której byłam, czułam się fatalnie. Wracałam z pracy po 10h i padałam na twarz, a tu trzeba jeszcze było złożyć pokłon przed kibelkiem. Jakbym miała chorobę lokomocyjną 24h/dobę. Były chwile, gdy naprawdę byłam zła, że jestem w ciąży. Ciążę straciłam i miałam straszne wyrzuty suminenia przez te myśli. Teraz rozumiem jednak, że myśli można w związku z ciążą mieć różne. Ja obecnie nie mogę się doczekać zafasolkowania i obiecuję rzygaczki, zmęczenie i bolące piersi znosić dzielnie i w pokorze . Byleby tylko było dobrze. Nie kłóćcie się dziewczyny, bo wszystkie mamy ten sam cel i każdej jest czasami trudno. A jesteśmy to by się wspierać. Licytowanie się kto ma gorzej, ocenianie się wzajemne jest bez sensu. Sorry za przerwany post, piszę z pociągu i mi przerwało. Jak nie dostanę dzisiaj@ - testuję. Wczoraj miałam termin, ale ostatno cykle mam nieregularne, więc pewnie wredota przyjdzie. Pozdrawiam