reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam 40 lat i co z tego

reklama
Moge napisac ci w jezyku angielskim wloskim jesli Po polsku Nie zrozumialas ;///

Napisalas prosto z mostu Nie o wiarze lecz slowami trzeba ribic cos mnie zatkalo

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Szczerze... nie rozumiem ...
Czy te słowa kierujesz do mnie ?

Hope Nie rozumie mojego pl koniec tematu jestesmy dorosle..to ze Nie chce ciazy Tylko dziecko jej sprawa;)) Ja marze o ciazy wraz z dzueckiem lol wymiotami i bolami tego wlasnie chce a co !!;))
Milego popoludnia kobietki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@moniafryz daj zać co i Ciebie.
@Peugeotka36 kaźda z nas chce dziecka i każda inaczej znosi ciążę. W tej ostatni, kto

Oczywiscie ze wiem ze kazda chce nawet Ja co inni mi Nie wierza bowiem ledwo co urodzilam a Ja chce znow bowiem dlugo to trwalo zanim Ja urodzilam w moim wieku lepiej JuZ Nie czekac nue wiadomo na co

Ja chce czuc ze bede w ciazy wymioty i bole plecow to moje marzenie na dzis

W tej ostatniej, w której byłam, czułam się fatalnie. Wracałam z pracy po 10h i padałam na twarz, a tu trzeba jeszcze było złożyć pokłon przed kibelkiem. Jakbym miała chorobę lokomocyjną 24h/dobę. Były chwile, gdy naprawdę byłam zła, że jestem w ciąży. Ciążę straciłam i miałam straszne wyrzuty suminenia przez te myśli. Teraz rozumiem jednak, że myśli można w związku z ciążą mieć różne. Ja obecnie nie mogę się doczekać zafasolkowania i obiecuję rzygaczki, zmęczenie i bolące piersi znosić dzielnie i w pokorze ;). Byleby tylko było dobrze. Nie kłóćcie się dziewczyny, bo wszystkie mamy ten sam cel i każdej jest czasami trudno. A jesteśmy to by się wspierać. Licytowanie się kto ma gorzej, ocenianie się wzajemne jest bez sensu. Sorry za przerwany post, piszę z pociągu i mi przerwało. Jak nie dostanę dzisiaj@ - testuję. Wczoraj miałam termin, ale ostatno cykle mam nieregularne, więc pewnie wredota przyjdzie. Pozdrawiam

reklama
W tej ostatniej, w której byłam, czułam się fatalnie. Wracałam z pracy po 10h i padałam na twarz, a tu trzeba jeszcze było złożyć pokłon przed kibelkiem. Jakbym miała chorobę lokomocyjną 24h/dobę. Były chwile, gdy naprawdę byłam zła, że jestem w ciąży. Ciążę straciłam i miałam straszne wyrzuty suminenia przez te myśli. Teraz rozumiem jednak, że myśli można w związku z ciążą mieć różne. Ja obecnie nie mogę się doczekać zafasolkowania i obiecuję rzygaczki, zmęczenie i bolące piersi znosić dzielnie i w pokorze ;). Byleby tylko było dobrze. Nie kłóćcie się dziewczyny, bo wszystkie mamy ten sam cel i każdej jest czasami trudno. A jesteśmy to by się wspierać. Licytowanie się kto ma gorzej, ocenianie się wzajemne jest bez sensu. Sorry za przerwany post, piszę z pociągu i mi przerwało. Jak nie dostanę dzisiaj@ - testuję. Wczoraj miałam termin, ale ostatno cykle mam nieregularne, więc pewnie wredota przyjdzie. Pozdrawiam

Jeden cel ok Ale jak JuZ komus z was sie uda I pisanie slow w stylu robcie cos dazcie do przodu komus kto stara Sue 10 lat to moim zdaniem takie pisanie Nie jest na miejscu.....
Rowniez pozdrawiam goraco;))!

Do góry