Cześć! 03.10 postanowiłam wykonać test z powodu odstawienia luteiny w celu wywołania okresu (11 dni po odstawieniu) - test pokazał od razu dwie grube piękne kreski. Miesiączkę ogolnie ostatnią miałam 31.08.2022r. Na drugi dzień wykonałam beta hcg (04.10), wyszło 869,5 , postanowiłam wykonać ja jeszcze dzisiaj 07.10 i przyrost tylko do 1593 … patrząc na kalkulator bety w internecie to jest to poniżej normy. Jestem zrozpaczona, 06.10 byłam u ginekologa - pęcherzyka ciążowego nie było w ogóle widac. Czy może miałyście taki podobny problem i ciąża okazała się jak najbardziej dobrze rozwijająca się ? Ja umieram ze strachu.. jestem po jednym poronieniu ale było to 8 lat temu.. obecnie jest to moja druga ciąża.
reklama
królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Nie chcę Cię straszyć, ale gin powinien cokolwiek widzieć 6.10 skoro juz 7.10 mialas około 1600 bete... powinnaś jak najszybciej z wydrukiem bety isc do gina i niech szuka śladów ciazy w macicy. Bo ja miałam 1217 i zero śladów, w jajniku znalazł pęcherzyk a ciaza okazala sie pozamaciczna.... lepiej sprawdź to z lekarzem.
królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Trzymaj rękę na pulsie i powtorz usg, bo srracisz jajowód, jak ja i wiele innych.
Hej czytam twój wpis bo też mam niski przyrost .om 29.08.3.10 hcg 3300 a dzis 8800. .byłam w środę u lek -był pęcherzyk ale bez żółtkowego-wtedy wg aplikacji 5+3.ide w środę jeszcze raz ,ale bo tej becie to średnio to widzęW poniedziałek lecę do lekarza.. już się umowilam..
No ja jestem po wizycie i dzisiaj ukazał mi się pęcherzyk i nawet w pęcherzyku było widać kropeczke - czyli jest zarodek. Ogolnie badać bety już nie zamierzam, bo to tylko mnie niepotrzebnie stresuje i jestem kłębkiem nerwow. Zobaczę podczas kolejnej wizyty czyli 21.10 czy fasolka się rozwija. Trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoja fasolkę!Hej czytam twój wpis bo też mam niski przyrost .om 29.08.3.10 hcg 3300 a dzis 8800. .byłam w środę u lek -był pęcherzyk ale bez żółtkowego-wtedy wg aplikacji 5+3.ide w środę jeszcze raz ,ale bo tej becie to średnio to widzę
reklama