moniSkaBe
Fanka BB :)
no :-)
szkoda tylko, ze moich ulubinych ruskich nie mozna łeeeeee ...
szkoda tylko, ze moich ulubinych ruskich nie mozna łeeeeee ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mleka nie próbowałam, ale ser kiedyś jadłam kozi i był smaczny. Ale nie wiem czy on byl z samego koziego mleka, czy jakiś mieszany. Podobno kozie mleko ma specyficzny smak i wielu osobom nie odpowiada.Jeszcze nie probowalamsojowego, dopiero dzis sproboje, Pat nie mial na nie uczulenia, a narazie widze ze mala ma wszystko tak jak on, tylko chyba nieco gorzej z nia jesli chodzi o mleko. Blueberry a probowalas kozie mleko? jaki to ma smak? smierdzi tak jak koza? ja nie za bardzo potrafie je znalesc, w zwyklych marketach nie ma. Ryzowe mleko mi nie smakowalo, do sojowego moglam sie przyzwyczaic.