blueberry77
Podwójna Marcówka :)
A ja już nie jestem na diecie i krwi w kupach nie ma. Na policzkach pojawia się błyszcząca wysypka, ale nie ma zmian nigdzie indziej. Ulewa niestety cały czas, ale może taka jego uroda po prostu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rumiankową też mieliśmy
ja od przedwczoraj daję troszkę kleiku ryżowego na noc i jak na razie jest ok
edit:
jednak po kleiku chyba coś go wysypało. Ja już nie wiem... to dziecko będzie chyba na bebilonie do końca życia![]()
a moja Pola zjadła wczoraj dynie z ziemniakami i zaczeła ulewać. jak był spokój przez długi czas to od wczoraj znowu chlusta, tylko nie wiem czy to od dyni czy zbieg okoliczności.
mamusie a dajecie maluchom może kaszki mleczno-ryżowe?
Kurcze, nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest. Spróbujęa sinlac próbowałaś: to jest kaszka dla alergików po 4. miesiącu życia
Kurcze, nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest. Spróbuję![]()
Ja u alergologa byłam jak Kuba miał ze 2 miesiące i nawet nie rozmawiałam od czego zacząć, tylko żeby dać 3-4 tygodnie później. Za to pediatra kazała zacząć od marchewki, a jabłka zabroniłaI bądź tu mądry
![]()
Ale sama postanowiłam dać Kubie rozcieńczonego soku jabłkowego, jak skończy 5 miesięcy i zobaczymy.
ja zaczynala od kleikow, bo nie chcialam od razu zaczynac od owocowych kaszek.ja kupilam kaszke mleczno ryzowa bebilonu z jabłkiem dojrzalym niby nowosc..od 4 mies i podam niedlugo
i kupilam kaszke z malinami bobovity ale to pozniej bo jest na mleku nastepnym...
czy podac przed wprowadzeniem kaszek kleik czy moge odrazu kaszke..wiadmo po pol lyzeczki
sory ze nie w temat..
z tym sokiem jablkowym to musze dokladnie sprawdzic, bo byc moze chodzi o marchewke, nie pamietamale mam gdzies zapisane;-)
edit: sprawdziłam: mam napisane soki, z tym, że mam zacząć od jednej łyżeczki dziennie