reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
oczywiscie moj maly potworek wody nie chce pic. Kupilam herbatke rumiankowa, mam nadzieje, ze zalapie.
oczywiscie moj maly potworek wody nie chce pic. Kupilam herbatke rumiankowa, mam nadzieje, ze zalapie.
rumianek uczula, więc może uważaj . wydaje mi sie, ze lepiej poslodz troche wode glukoza to zalapie
A u nas dzisiaj szorstkie , krostkowe policzki i jak się rozgrzeja to są bardzo czerwone. Wiecie co i chyba odkryłam po czym. Teraz jestem u rodziców i mała biore w nocy do siebie wiec lezy na pościeli wypranej w innym proszku niż w domu, to raz, a dwa że do karmienia podkładam sobie poduszkę tez wyprana w innym proszku. I to chyba to, bo przeciez nie marchewka z HIPPA.
moniSkaBe
rumianek uczula, więc może uważaj . wydaje mi sie, ze lepiej poslodz troche wode glukoza to zalapie
kurde... to co nie uczula do cholery?
juz mam dosyc...
a moja Pola zjadła wczoraj dynie z ziemniakami i zaczeła ulewać. jak był spokój przez długi czas to od wczoraj znowu chlusta, tylko nie wiem czy to od dyni czy zbieg okoliczności.Trzeci dzień po odstawieniu marchewki: Kuba wczoraj ulał tylko raz, dziś jeszcze w ogóle. Czyli to musiała być marchew
moniska - mój od urodzenia prawie pije tą koperkową i nic mu po niej nie jest.
mamusie a dajecie maluchom może kaszki mleczno-ryżowe?
moniSkaBe
my mamy rumiankowa.. poki co nie zauwazylam powiekszenia zmian, zobaczymy.Trzeci dzień po odstawieniu marchewki: Kuba wczoraj ulał tylko raz, dziś jeszcze w ogóle. Czyli to musiała być marchew
moniska - mój od urodzenia prawie pije tą koperkową i nic mu po niej nie jest.
a moja Pola zjadła wczoraj dynie z ziemniakami i zaczeła ulewać. jak był spokój przez długi czas to od wczoraj znowu chlusta, tylko nie wiem czy to od dyni czy zbieg okoliczności.
mamusie a dajecie maluchom może kaszki mleczno-ryżowe?
ja daje kleiki i kaszki bezmleczne. Teraz mamy jablkowa.
reklama
rumiankową też mieliśmy
ja od przedwczoraj daję troszkę kleiku ryżowego na noc i jak na razie jest ok
edit:
jednak po kleiku chyba coś go wysypało. Ja już nie wiem... to dziecko będzie chyba na bebilonie do końca życia
ja od przedwczoraj daję troszkę kleiku ryżowego na noc i jak na razie jest ok
edit:
jednak po kleiku chyba coś go wysypało. Ja już nie wiem... to dziecko będzie chyba na bebilonie do końca życia
Ostatnia edycja: