reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mały alergik - dieta mamy i dziecka, pielęgnacja, leczenie

no.. to my znowu mamy plamy na policzku glowce, pod kolankiem i na pleckach.

Dzisiaj podjelam stanowcze kroki. Maly do picia od jutra bedzie dostawal tylko wode, do jedzenia mleko Bebiko - od wczoraj mieszam z NAN HA1, odstawiamy sloiczki i wszystkie ciuszki popralam w loveli.

reklama
Monia ale po marchewce było ok??
ja juz pisalam jestem na Bebilonie i wiecie jakie ładne kupy sam robi ...dawno tak nie było.Bardziej mu smakuje. Hipp niby mniej laktozy , lepiej trawiony a kupy był takie twarde..(znowu o tych kupach :p)

no.. to my znowu mamy plamy na policzku glowce, pod kolankiem i na pleckach.

Dzisiaj podjelam stanowcze kroki. Maly do picia od jutra bedzie dostawal tylko wode, do jedzenia mleko Bebiko - od wczoraj mieszam z NAN HA1, odstawiamy sloiczki i wszystkie ciuszki popralam w loveli.
Podobno taki "reset" jest dobry. Też się zastanawiam nad dawaniem tylko wody, bo oprócz koperkowej, to daję jeszcze malinowo-różaną herbatkę i nie wiem, czy ona czegoś nie powoduje :/

kurczę monika pawełek jest biedny, współczuję tej całej alergii
cale szczescie, ze Pawelka to ani nie boli ani nie swedzi.
Podobno taki "reset" jest dobry. Też się zastanawiam nad dawaniem tylko wody, bo oprócz koperkowej, to daję jeszcze malinowo-różaną herbatkę i nie wiem, czy ona czegoś nie powoduje :/

tez mam ta herbatke i dlatego postanowilam jej przez kilka dni nie dawac.

a ja tez mam tą herbatke i pierwszy raz jak malemu podalam to mu wyskoczyly kropki na policzkach, dosc szybko znikły, ale jak pil drugi raz to juz mu nic nie bylo
a teraz herbatka stoi i maly jej wogole nie pije, moze mu do mleka zamiast soczku bede jej dodawac

dzis Ol zjadła banana pierwszy raz i wysypało ja na policzkach, malutko ale jednak jakas reakcja. poza tym i tak nie chciała tego jeść, ale ją namówiłam. nic, obejdziemy się bez bananów póki co ;)

właśnie miałam pytać czy dajecie dzieciaczkom banany, mój wcina że szok i jak już przestaję go karmić to ryk chce jeszcze ale dużo mu nie daję parę łyżeczek,a ile można dawać banana?
poczytam inne wątki bo widzę że było małe zamieszanie.

reklama
właśnie miałam pytać czy dajecie dzieciaczkom banany, mój wcina że szok i jak już przestaję go karmić to ryk chce jeszcze ale dużo mu nie daję parę łyżeczek,a ile można dawać banana?
poczytam inne wątki bo widzę że było małe zamieszanie.
moja to już połowę zjada zmiksowanego na masę

Do góry