reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

reklama
Podczas naszej przerwy duzo sie nauczylismy, ale z tych najswiezszych rzeczy to kiwanie głową na slowa "dzien dobry", mowienie mojego imienia (Iza ;) ), wchodzenie na schody :-)

nie lubimy smoka!! juuupi!!!
wrzucam to w temat umiejętności, bo juniorek sam odrzucił.Teraz nawet jak mu się da to wyrzuca:-p nic z nim nie robiliśmy, nie rozcinaliśmy, nie zmienialiśmy na inny. Mamusia odbyła z nim poważną rozmowę- pokazała fotki przystojniaków, obejrzeliśmy dokładnie Brada Pitta i okazało się, że on nie ssie monia!! Prezes powaznie się namyślił i wywalił monia.Nie przystoi..:-D

p.s wywalam suwaczek zębowy bo mamy komplet. Do 4.

brawo prezesie, brawo! a swoja drogą, nie wystarczyła argumentacja, że >prezesowi< nie przystoi? :-D
super, że tak gładko poszło, prawdziwy z niego twardziel :)

ja pochwale moja Lenonkową, bo dorośleje z dnia na dzień.
sama sie myje podczas kąpieli, domaga sie o mydełko i szoruje brzuszek i pupę, sama też sie kremuje, bardzo dokładnie i na bogato :) je tylko sama, chyba, że zupkę, to walczę o możliwość dokarmienia ,tego jeszcze nie opanowałyśmy do perfekcji, ale widelec jak najbardziej :) choc jak mamuśka przesadzi z kaszą, to i zupke można zjeść widelcem, a co :-D włoski czesze sama, jak ją ubieram to sama otwiera szafkę i daje mi ubranka :) nawet opaski na włoski i gumki co by elegancko było :) z jednej strony rosnie mi mała chłopczyca, bo samochodziki, kółka, rowery ją interesują najbardziej, ale z drugiej strony typowa kobietka :) kiedy ubierze cos nowego chodzi po pokoju i tak śmiesznie sie wypina i kręci dupką :-D

Jaipur gratulacje, my też nie lubimy smoka od tygodnia, u nas myszka zjadła:-D.
Bra typowa kobietka Ci rośnie, słodziutka jest, bo jak opisujesz to od razu sobie wyobrażam chodzącą Lenkę po pokoju i wiercącą tyłeczkiem:-)

reklama
tak i nawet pokazywała jak ją tata zbije jak ją złapie:-D. Uśmiałam się jak mi próbowała to wszystko powiedzieć.

Ostatnia edycja:
Do góry