reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Jaipur- jasna sprawa że Prezesowi nie przystoi ) super gratulacje ))
Basiu- super mądra dziewczynka ! Gratulacje :*
Basiu- super mądra dziewczynka ! Gratulacje :*
Bra - cudownie! Powiem Tobie, ze Polka to wieksza chlopczyca - nie stroi sie tak, ubranka to tylko zeby powywalac z szafki, ewentulanie powkladac, lub pod pache i maszerowac po mieszkaniu, ale ubrac to juz ladnie sie ubiera - tzn wspolpracuje;-) ,,,, opaski, spinki i inne cuda to bleeeeeeeee, zdjac szybko z glowy najlepiej A krem to uwielbia zajadac, no wysysa sobie z tubki maniaczek moj maly i mniam mniam zrobi nieraz .,,,,czasem raczke pokremuje, brzuszek tez umyje, widelec bardzo chce i ma - ale najlepiej i tak raczka sie zajada, a co .. Panienki! :*** buzki dla Lenonki!
Gratulacje moniuszkowe )
Ja na razie 'mam to gdzies', nie mam czasu, nie mam sily,,, smoka dam i do spania narka ... cysia tez dam i do widzenia ..
Gratulacje moniuszkowe )
Ja na razie 'mam to gdzies', nie mam czasu, nie mam sily,,, smoka dam i do spania narka ... cysia tez dam i do widzenia ..
Hope
podwójna mama :-)
Gratulacje zdolniachy nasz maluczkie :-)
Mnie dziś Turkawka zadziwiła aż muszę napisać. Takie nic a jak dziwi.
Zuza oglądała bajkę w swoim pokoju. Jagódź przyszła do nas, wzięła tatę za rękę i ciągnie go gdzieś. Poszli. Chwila minęła, przychodzi do mnie, za rękę i ciągnie. Myślę o co jej chodzi, ale nic, idziemy za ręce do Zuzi pokoju. Przyszłyśmy a ona kazała mi usiąść przed telewizorem, gdzie już siedziała Zuza i tata Chciała żebyśmy razem oglądali bajkę
Mnie dziś Turkawka zadziwiła aż muszę napisać. Takie nic a jak dziwi.
Zuza oglądała bajkę w swoim pokoju. Jagódź przyszła do nas, wzięła tatę za rękę i ciągnie go gdzieś. Poszli. Chwila minęła, przychodzi do mnie, za rękę i ciągnie. Myślę o co jej chodzi, ale nic, idziemy za ręce do Zuzi pokoju. Przyszłyśmy a ona kazała mi usiąść przed telewizorem, gdzie już siedziała Zuza i tata Chciała żebyśmy razem oglądali bajkę
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
gratuluję wszystkich zdolności u dzieciaczków :-)
reklama