reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

reklama
Podczas naszej przerwy duzo sie nauczylismy, ale z tych najswiezszych rzeczy to kiwanie głową na slowa "dzien dobry", mowienie mojego imienia (Iza ;) ), wchodzenie na schody :-)

nie lubimy smoka!! juuupi!!!
wrzucam to w temat umiejętności, bo juniorek sam odrzucił.Teraz nawet jak mu się da to wyrzuca:-p nic z nim nie robiliśmy, nie rozcinaliśmy, nie zmienialiśmy na inny. Mamusia odbyła z nim poważną rozmowę- pokazała fotki przystojniaków, obejrzeliśmy dokładnie Brada Pitta i okazało się, że on nie ssie monia!! Prezes powaznie się namyślił i wywalił monia.Nie przystoi..:-D

p.s wywalam suwaczek zębowy bo mamy komplet. Do 4.

brawo prezesie, brawo! a swoja drogą, nie wystarczyła argumentacja, że >prezesowi< nie przystoi? :-D
super, że tak gładko poszło, prawdziwy z niego twardziel :)

ja pochwale moja Lenonkową, bo dorośleje z dnia na dzień.
sama sie myje podczas kąpieli, domaga sie o mydełko i szoruje brzuszek i pupę, sama też sie kremuje, bardzo dokładnie i na bogato :) je tylko sama, chyba, że zupkę, to walczę o możliwość dokarmienia ,tego jeszcze nie opanowałyśmy do perfekcji, ale widelec jak najbardziej :) choc jak mamuśka przesadzi z kaszą, to i zupke można zjeść widelcem, a co :-D włoski czesze sama, jak ją ubieram to sama otwiera szafkę i daje mi ubranka :) nawet opaski na włoski i gumki co by elegancko było :) z jednej strony rosnie mi mała chłopczyca, bo samochodziki, kółka, rowery ją interesują najbardziej, ale z drugiej strony typowa kobietka :) kiedy ubierze cos nowego chodzi po pokoju i tak śmiesznie sie wypina i kręci dupką :-D

Jaipur gratulacje, my też nie lubimy smoka od tygodnia, u nas myszka zjadła:-D.
Bra typowa kobietka Ci rośnie, słodziutka jest, bo jak opisujesz to od razu sobie wyobrażam chodzącą Lenkę po pokoju i wiercącą tyłeczkiem:-)

reklama
tak i nawet pokazywała jak ją tata zbije jak ją złapie:-D. Uśmiałam się jak mi próbowała to wszystko powiedzieć.

Ostatnia edycja:
Do góry